Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Hej laseczki. Ja dalej brudze na papierze i boli mnie lewa dolna część pleców. Każą leżeć to leżę, ale potwornie sie boje... To jest masakra....
rozumiem cię biedroneczko ;* trzymaj się kochana ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Powinni ci dać dopochwowo bo lepiej działa...ja miałam 3x200mg dopochwowo a nie miałam boli jak ty.
LILITH.P wrote:cześć ciociu Bello , dziękujemy
dobrze się czujemy
:*
a co u Ciebie? czytałam o remontach, przeprowadzkach i spaniu na materacu
Dzisiaj dojechaly drzwi, w czwartek będą montowane i w weekend na reszcie będziemy u siebie już całkiem całkiemAniaŁ123, Evelin, LILITH.P, pola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:Bylam u lekarza. Mowi ze w tym miejscu to bol od leżenia. Szczegolnie ze staralam sie lezec na lewym boku. A dostaje pod jezyk bo dopochwowe ze mnie wylatuja. Nie rozpuszczaja sie tylko wychodza.... Nigdy zadne globulki nie mialy u mnie sensu bo rano mialam cale znow na bieliznie. Nie wiem skad to...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Co tu taka cisza? Ja siedzę w pracy i tylko wyczekuję godziny 15
Jakoś nie mogę się na niczym skupić, więc wolę nic nie robić, niż wszystko dzisiaj pokręcić, a jutro się zastanawiać jak uratować sytuację.
-
AniaŁ123 wrote:Witam się małpowo i bólowo
Ale mnie małpiszon wstrętny złapał. Dawno nie miałam takiego bólu. Siedzę w pracy i umieram. Co prawda mam przyzwolenie na pójście do domu, ale niedawno byłam chora i nie chcę już przesadzać
:* :* :*
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Hej laseczki. Ja dalej brudze na papierze i boli mnie lewa dolna część pleców. Każą leżeć to leżę, ale potwornie sie boje... To jest masakra....
Kochana dużo zdrowia dla Was :*
Żeby jak najszybciej wszystko przeszlo i żebyś mogła się cieszyć z ciazowych objawów :* -
AniaŁ123 wrote:Co tu taka cisza? Ja siedzę w pracy i tylko wyczekuję godziny 15
Jakoś nie mogę się na niczym skupić, więc wolę nic nie robić, niż wszystko dzisiaj pokręcić, a jutro się zastanawiać jak uratować sytuację.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Laski - ja dziś mętlik, zamieszanie i zmiana obowiązków w pracy
powieszę się zaraz na suchej gałęzi
Do tego zobaczyłam ze 3 nitki krwi na papierzepierwszy raz - nigdy tak nie miałam i nie wiem o co kaman
Ja was nadrobię wieczorkiem - obiecuję
AniaŁ - Aj lofiu a Twojej @ nienawidzę i zatrzymuję dla Ciebie śnieg w stolycyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Laski - ja dziś mętlik, zamieszanie i zmiana obowiązków w pracy
Do tego zobaczyłam ze 3 nitki krwi na papierzepierwszy raz - nigdy tak nie miałam i nie wiem o co kaman
AniaŁ - Aj lofiu a Twojej @ nienawidzę i zatrzymuję dla Ciebie śnieg w stolycy
Pączuślow juu tuuu!!!
Zatrzymałaś śniegdojechałam sucha
Czekam niecierpliwie na relacje z dzisiejszego dnia :-*Pączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Laski - ja dziś mętlik, zamieszanie i zmiana obowiązków w pracy
AniaŁ - Aj lofiu a Twojej @ nienawidzę i zatrzymuję dla Ciebie śnieg w stolycy
Który masz dzień cyklu? Może być owulacja? -
Znalazłam ciekawy artykuł na fb o śnie, u mnie się faktycznie sprawdziło, nie mogę spać w godzinach 21-23 choćbym się chciała wściec i co..? Tarczyca. Ale jaja
Chińczyki mają rację
polecam.
http://noizz.pl/zdrowie/budzenie-sie-w-nocy-co-to-oznacza-przyczyny-wstawania-w-nocy/46slfd7?placement=popularne&position=1 -
AniaŁ123 wrote:Znalazłam ciekawy artykuł na fb o śnie, u mnie się faktycznie sprawdziło, nie mogę spać w godzinach 21-23 choćbym się chciała wściec i co..? Tarczyca. Ale jaja
Chińczyki mają rację
polecam.
http://noizz.pl/zdrowie/budzenie-sie-w-nocy-co-to-oznacza-przyczyny-wstawania-w-nocy/46slfd7?placement=popularne&position=1
Ja też nie żadne, tez się leczę -
Mania84 wrote:ale nie za szybko trochę ja nie mam cykli 18 dniowych a tak by z tego to wynikało
owu się liczy cykle minus 14 dni tak? 28-14 to powinno być 14 dc kurcze no nie rozumie
mam brac duphaston w 17 dc i jakos to wszystko teraz mi się rozlegulowało
Ale możesz mieć np 15 dniową II fazę i wtedy by mogło tak być ze 9dc owu. Albo po prostu będziesz miała krótszy cykl. albo też tak jak mówią dziewczyny, to tylko program