Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Bo bedzie cykl w plecy - nie zdarzyłam serduszkowac
jak owu juz była to kicha
No wlasnie moje szefy - jeden flegma a drugi narwaniec - musze osobno z nimi jutro pogadać - taki mam plan jak narazie a pozniej zobaczymy
Pączek to atakuj dzisiaj
Oczywiście narzeczonego a nie szefówPączek, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Matko! Znowu gadam sama ze sobą!
Uciekam w takim razie.
Jeszcze tylko czwartek i weeeeeeekendMam zamiar się lenić na maksa
Dobrej nockiPączek, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś awans
Doceniają Cię i chcą Cię w nowym projekcie, bo wiedzą że będziesz w tym dobra
Ale oczywiście sama musisz stwierdzić czy to jest dla Ciebie. Ja osobiście byłabym za rozwojem, chociaż z drugiej strony, w każdym momencie może się pojawić groszek. Ale na pewno musisz wybrać tak, aby później nie żałować. Proste co?
I nie mam co liczyć na podwyżkę wiec taki awans jak nie awans
Gadałam wlasnie z B nie pod katem groszka tylko rozwoju
Powiedział mi ze ciekawe wyzwanie bo powiedziałam mu wszystkie szczegóły projektu - ale powiedział ze zamiast skladac puzzle razem bo to chxielismy robic wieczorami to bedziemy zadania z matmy rozwiązywać z nastawieniem na całki itp
No ja musze to dobrze przemyślećpogadam jutro z ludzmi i zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 21:39
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Możliwe, nie ma co patrzyć na poprzednie cykle. Ja przez ponad pół roku miałam cykle jak w zegarku 28 dni, aż tu nagle przedostatni trwał 46 dni, a ostatni 32. Zmiany mogą przyjść w każdej chwili. Właśnie spróbuj jutro i wciągu najbliższych dni zmierzyć temperaturę, zobaczysz czy już jest wyższa, czy jeszcze niska.
A jak Ty sie czujesz ? -
Hej kochane
Ja znowu cały dzień w krzakach przespałam, za to jutro po pracy będę zapieprzać jak mały samochodzik. Mój ma jutro urodziny i pierwszy raz jego rodzice do nas przyjadą (mieszkamy razem od lutego...) więc muszę wszystko wysprzątać, a potem stanąć do garów... Na szczęście, jego matka piecze tort.
Trzymajcie też kciuki, bo to będzie pierwsze spotkanie moich i jego rodziców...Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Poczekam jeszcze chwilę i zacznę z nim rozmawiać, sporo w nocy czytałam, więc spróbuję jakoś mu tę wiedzę wtłoczyć do głowy
A co Wy myślicie o jego wynikach? Znacie przypadki o gorszych i naturalnej ciąży?
BTW, co sądzicie o wyborach w USA?
Moj tez niezadowolony bo wyszlo tylko 9mln plemnikow a norma 39mln za to 69% zywe i w ruchu postepowym. Dostal suplementy. Tylko ze pali fajki i prawie codziennie pije piwko i nie da sobie powiedziec zeby z tego zrezygnowal...
Mozna zajsc naturalnie ja od 3 lat bylam juz w 3 ciazach wiec tak zle chyba nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 23:00
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Madera2000 wrote:Moj tez niezadowolony bo wyszlo tylko 9mln plemnikow a norma 39mln za to 69% zywe i w ruchu postepowym. Dostal suplementy. Tylko ze pali fajki i prawie codziennie pije piwko i nie da sobie powiedziec zeby z tego zrezygnowal...
Mój też paliNiby wie, że nie może, ale co chwilę widzę nową paczkę u niego
-
Madera Twoje ciąże są dla mnie pocieszeniem
Ja niestety nie zachodzę mimo to i zastanawiające jest, co blokuje moje jajka... Ja osobiście podejrzewam niepękające pęcherzyki (ale z jakiego powodu to już nie wiem...)
Pociesza mnie również myśl, że plemników ma miliony, a potrzebny jest tylko jedenLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
heeej
ja już popijam kawkę w łóżku
Ania,
dzisiejsza temperatur już trochę wyższa, więc mooooże coś z tego będziea co do luteiny, to wolałam się upewnić, dzięki :*
Dzezabella,
Trzymam kciuki za udaną imprezę! na pewno wszystko będzie idealnietylko pamiętaj, że jak coś nie wyjdzie, to "tak miało być" i już
(ja zawsze sama sobie wytykam błędy, a to źle!). A teściowa chyba testu białej rękawiczki robić nie będzie? hehe
A tak w ogóle, to ja od jutra do niedzieli też będę mieć gości - kuzyna z żoną, więc szykuje mi się pracowity weekenddzisiaj też będzie sprzątanie, pieczenie, gotowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 04:28
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
aaa i jeszcze się z Wami czymś podzielę!
Od tego cyklu badam porządnie szyjkę macicy i jak do tej pory nigdy nie czułam czy jest otwarta, czy zamknięta... dzisiaj się udało! jest ewidentnie otwarta! to mój sukces hehehe już wiem, gdzie mam szukać(jakkolwiek, to brzmi
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 04:32
Dzezabella, Lubię_czekoladę, AniaŁ123, emidomi, Kim87, Evelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ty z kawą w łóżku, ja z energetykiem w pracy...
Testu białej rękawiczki może nie (prędzej ja u niej powinnam...) ale wiadomo, jestem kobietą, jej jedyny syn mieszka u mnie i te sprawy
W ciągu dwunastogodzinnej zmiany, dostałam dwa razy zjeby, od dwóch szefów (zięć i teść - nie ma to jak rodzinny biznes) - oczywiście o pierdoły... Chyba Matki Boskiej Pieniężnej tak na nich wpływa... Czasem mam ochotę rzucić tym w pizdu...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Ty z kawą w łóżku, ja z energetykiem w pracy...
Testu białej rękawiczki może nie (prędzej ja u niej powinnam...) ale wiadomo, jestem kobietą, jej jedyny syn mieszka u mnie i te sprawy
W ciągu dwunastogodzinnej zmiany, dostałam dwa razy zjeby, od dwóch szefów (zięć i teść - nie ma to jak rodzinny biznes) - oczywiście o pierdoły... Chyba Matki Boskiej Pieniężnej tak na nich wpływa... Czasem mam ochotę rzucić tym w pizdu...
ach, te wyładowania w pracynajlepiej wpuszczać jednym, a wypuszczać drugim uchem
pomyśl, że już kończysz i odpoczniesz sobie od wszystkiego przez długi weekend
30 lat
pola89 wrote:dasz radę
ach, te wyładowania w pracynajlepiej wpuszczać jednym, a wypuszczać drugim uchem
pomyśl, że już kończysz i odpoczniesz sobie od wszystkiego przez długi weekend
Niekoniecznie... Dzisiaj urodziny Mojego, jutro mam na 7:30 i potem zwalają się jego kumple, w sobotę i niedzielę idę na 19.:30 do pracy. Zdążę więc posprzątać po imprezach. -
Haaaj
Temp mam 36,37 więc wychodzi na to - patrząc na poprzednie wykresy ze owu nie było bo po owu miewałam zawsze wyższa
Ja nie wiem o co chodzi ale wczoraj śnił mi sie nalot kosmitów a dzis snilo mi sie ze zwiedzam papieski samolot wielki boeing
To chyba działanie tabletek na tarczyce
Miłego dnia !Lubię_czekoladę, AniaŁ123, Kim87, pola89, Evelin lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Hej kochane
Ja znowu cały dzień w krzakach przespałam, za to jutro po pracy będę zapieprzać jak mały samochodzik. Mój ma jutro urodziny i pierwszy raz jego rodzice do nas przyjadą (mieszkamy razem od lutego...) więc muszę wszystko wysprzątać, a potem stanąć do garów... Na szczęście, jego matka piecze tort.
Trzymajcie też kciuki, bo to będzie pierwsze spotkanie moich i jego rodziców...a rodzice sie na pewno polubia
Jakie plany na menu?Dzezabella lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:aaa i jeszcze się z Wami czymś podzielę!
Od tego cyklu badam porządnie szyjkę macicy i jak do tej pory nigdy nie czułam czy jest otwarta, czy zamknięta... dzisiaj się udało! jest ewidentnie otwarta! to mój sukces hehehe już wiem, gdzie mam szukać(jakkolwiek, to brzmi
)
to nie jest latwe
wiem cos o tym hihihih
Ja tez badam od tego ale nie umiem tego interpretowac.. Mam np teraz 23 dc i nadal miekka i wysoko i otwarta, cokolwiek to znaczyte temperatury, ktore mam tez dla mnie ciemna masa haha
pola89 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Haaaj
Temp mam 36,37 więc wychodzi na to - patrząc na poprzednie wykresy ze owu nie było bo po owu miewałam zawsze wyższa
Ja nie wiem o co chodzi ale wczoraj śnił mi sie nalot kosmitów a dzis snilo mi sie ze zwiedzam papieski samolot wielki boeing
To chyba działanie tabletek na tarczyce
Miłego dnia !wygrywaja wszystko
...mam nadzieje ze nie sa proroczePączek lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry moje kochane :*
Zycze Wam cudownego dniaPączek, Evelin, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość