Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:9 lat - nieźle
) Gratulacje :*
No Wrocław będzie grany - impreza jedna drugaMoże coś sie zadzieje - narazie sie nie nastawiam na jakieś szaleństwo - rozmawiałam wczoraj z moim wieczorem że tak na powaznie trzeba się zabrac za robote i niech żartów sobie nie robi - zobaczymy co to da
Ale przyjął to na klatę? Podziela Twoje zdanie? -
Violet146 wrote:Aniu dużo miłości i szczęścia dla Was, oraz owocnej weekendu
:)
Dziękuję Bzzzzyczku -
AniaŁ123 wrote:Ale przyjął to na klatę? Podziela Twoje zdanie?
Ja wiesz - nie nastawiam sie na jakies szalenstwo - mysle ze on sam przeżywa i tez sie przejmuje ze to tez od niego zależya nie chce powiedziec - no martwi sie pewnie biedny
AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No powiedział ze sie postara za bedzie dobrze zebym sie nie martwiła i juz nie płakała - bo ja jak zawsze - mina na Kim Kardashian i ryk
Ja wiesz - nie nastawiam sie na jakies szalenstwo - mysle ze on sam przeżywa i tez sie przejmuje ze to tez od niego zależya nie chce powiedziec - no martwi sie pewnie biedny
Mnie w moim denerwuje, że w ciągu tygodnia prawie nigdy nie ma siły na serduszka,często to jest środek cyklu, a później narzeka że za rzadko i że nigdy nie będzie dziecka. Ja teraz jak wiem że może być jakiś okres plodny to też nie naciskam, bo już miałam dość że wszystko na mojej głowie, nawet nakłanianie do seksu, a on nawet badań nie zrobi. W sumie to mi jest teraz wszystko jedno. Chciałabym, ale wiem jak jest i czekam cierpliwie aż wszystkie hormony się ładnie ułożą. -
AniaŁ123 wrote:Mało kiedy pamiętamy
Teraz ważniejsze są data zaręczyn i oczywiście ślubu. Ale myślę że jakieś winko jutro wypijemy
Winko to jest bardzo dobry pomysłWasze zdrowie zatem
:*
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tynastka wrote:Słuchajcie, mam takie dwa pytania - po pierwsze, czy do mierzenia temperatury macie jakieś takie "lepsiejsze" termometry? Ja mam taki za 40 czy 50zl z apteki, ale na moje on zaniża temperature, bo nieustająco mam około 35.2 stopnia
I po drugie, jak Wy badacie szyjkę macicy?(być może głupie, ale naprawdę się dziś zastanawiałam podczytując Was w autobusie).
Specjalny termometr owulacyjny Microlife, 14zl w apteceDzezabella lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Też myślę że winko to dobry pomysł, a po już nie będziesz musieć go namawiać...Hehe
ZdrówkoPoza tym rocznicę najlepiej uczcić w łóżku
Violet146, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Mnie w moim denerwuje, że w ciągu tygodnia prawie nigdy nie ma siły na serduszka,często to jest środek cyklu, a później narzeka że za rzadko i że nigdy nie będzie dziecka. Ja teraz jak wiem że może być jakiś okres plodny to też nie naciskam, bo już miałam dość że wszystko na mojej głowie, nawet nakłanianie do seksu, a on nawet badań nie zrobi. W sumie to mi jest teraz wszystko jedno. Chciałabym, ale wiem jak jest i czekam cierpliwie aż wszystkie hormony się ładnie ułożą.
taki spontan
Więc wiem co czujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 10:00
-
Pączek wrote:No mam tak samo - ja tu owu za ścianą a on zmeczony - ja pozniej płacz a on do mnie mówi nie martw się - albo zdziwiony ze nie ma groszka. Męczące jest to strasznie - a ja czasami mam go po dziurki w nosie - juz mi ostatnio nawet przeszły mysli przez głowe ze moze go jednak zostawie jak on jakos tak bez szału do tego podchodzi - ja chce - on mówi ze chce a nic nie robi - a pozniej mi potrafi powiedzieć że on to tak "na spontanie" chce - najlepiej pod koniec cyklu
taki spontan
Więc wiem co czujesz
Albo boją się iść na badania, bo to może być wszystko przez nich? ...Faceci są tacy delikatni... -
Violet146 wrote:Też myślę że winko to dobry pomysł, a po już nie będziesz musieć go namawiać...Hehe
Zdrówko -
Dziewczyny a zaciągacie facetów do łóżka w celach prokreacyjnych czy raczej nadal chodzi o przyjemności?
Czy zdarza Wam się czysto mechaniczny seks tyko dlatego, bo są dni płodne? ..w sumie mnie to ciekawi
Ja raczej staram się do niczego nie zmuszać -
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny a zaciągacie facetów do łóżka w celach prokreacyjnych czy raczej nadal chodzi o przyjemności?
Czy zdarza Wam się czysto mechaniczny seks tyko dlatego, bo są dni płodne? ..w sumie mnie to ciekawi
Ja raczej staram się do niczego nie zmuszać
Ja też nic na siłę, ale nie wiem dlaczego ale zawsze w dni płodne mam większą ochotę, ale nie jestem pewna czy to przez przyrost libido czy przez to że ja wiem ze to dni "płodne"... I to najlepszy czas na starania...
A Wy dziewczynki jak to jest u was...?
-
Violet146 wrote:Ja też nic na siłę, ale nie wiem dlaczego ale zawsze w dni płodne mam większą ochotę, ale nie jestem pewna czy to przez przyrost libido czy przez to że ja wiem ze to dni "płodne"... I to najlepszy czas na starania...
A Wy dziewczynki jak to jest u was...? -
Violet146 wrote:Czekoladko chyba tu jesteśmy same...
Wszystkie pochowały się w krzaczorach hehe:)
No widzę własnieHihi
-
Violet146 wrote:Czekoladko chyba tu jesteśmy same...
Wszystkie pochowały się w krzaczorach hehe:)
Już mi się miesza wszystko - czuje się zmęczona że hej - tyle się naczytałam dokumentacji że już mam niezły mętlik w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 12:02