Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Luccecita wrote:Violet nie mam pojecia co to moze być
zamówiłam młodej 2 sukienki
1. https://7.allegroimg.com/original/019de1/5b61f8304aab93d45af098355507
2. http://4fashion.pl/allegro/images/92EFFC85-6BDA-46C0-8543-CF462090A3B1.JPEG
Czarna super -
Bella_Bella wrote:W ciąży lekarz ustala co powinnaś brać i w jakich dawkach, nie zalecam brania witamin i suplementów na własną rękę. Może skonsultuj to z lekarzem jeśli się martwisz że masz za mało witamin? Ja np miałam brać rano prenatal uno w którym jest kwas foliowy a wieczorem Folik normalnie. Ale to był mój trudny przypadek. A inne witaminy które brałam podczas starań miałam odstawić.
nie chodzi mi Bella konkretnie o witaminy , witamin nie biorę tylko wit D3 bo muszę tylko jak poczytałam o dziewczynach które biorą kwas 5mg a do tego witaminy w których tez jest kwas foliowy to zaczęłąm się zastanawiać czy ja czasem nie biorę za mało .. hehe u lekarza będę dopiero za 2 tyg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Luccecita wrote:Violet nie mam pojecia co to moze być
zamówiłam młodej 2 sukienki
1. https://7.allegroimg.com/original/019de1/5b61f8304aab93d45af098355507
2. http://4fashion.pl/allegro/images/92EFFC85-6BDA-46C0-8543-CF462090A3B1.JPEG -
Violet146 wrote:Może z 5 lat temu usg, ale dotykiem jakiś miesiąc temu zwykła Doktorka mnie badała
-
czarnulka24 wrote:nie chodzi mi Bella konkretnie o witaminy , witamin nie biorę tylko wit D3 bo muszę tylko jak poczytałam o dziewczynach które biorą kwas 5mg a do tego witaminy w których tez jest kwas foliowy to zaczęłąm się zastanawiać czy ja czasem nie biorę za mało .. hehe u lekarza będę dopiero za 2 tyg
Każda ciąża jest inna, jeśli lekarz zalecił 5mg to tak widocznie jest dobrzeNie martw się tym że inne biorą więcej :*
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Każda ciąża jest inna, jeśli lekarz zalecił 5mg to tak widocznie jest dobrze
Nie martw się tym że inne biorą więcej :*
wiem wiem, ale czasem się coś naczytam a później myślę .. a to że mam 2 straty to jestem wyczulona na niektóre rzeczy dopiero jak uda mi się dotrwać poza 13 tydz to będę nieco spokojniejsza27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:Violet, to może jednak zrób usg.. powinno się co roku tak kontrolować..
Kuźwa tyle że tu w UK mamy do wszystkiego utrudniony dostęp, u Ginekologa też byłam ponad 3 lata temu... Zobaczę, jeśli ból się będzie utrzymywał to pójdę do lekarza.
-
AniaŁ123 wrote:Ja wypiłam kawę i trochę się obudziłam, a poza tym zostało tylko pół godziny
Trzymaj się mocno biurka, może nie fikniesz
Wiec Dziewczynki - ja ruszam na długi weekend
Bede was podglądać
Całuje każda z osobna
Miłego długiego weekendu ! Odpoczywajcie ! I serduszkujcie !Bella_Bella, Kim87, AniaŁ123, Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:nie chodzi mi Bella konkretnie o witaminy , witamin nie biorę tylko wit D3 bo muszę tylko jak poczytałam o dziewczynach które biorą kwas 5mg a do tego witaminy w których tez jest kwas foliowy to zaczęłąm się zastanawiać czy ja czasem nie biorę za mało .. hehe u lekarza będę dopiero za 2 tyg
dawke 5 mg dał vi lekarza to.się go sluchaj
czarnulka24, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Przestań czytać
dawke 5 mg dał vi lekarza to.się go sluchaj
hihi nio a ja już dziś po 7 zastrzykach
pomału do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:43
Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Wczoraj w nocy mialam atak paniki..... Zaczelo sie wieksze plamienie. Ale wychodzac z sali wpadłam na mojego lekarza prowadzacego ciaze. Zbadal mnie, dal jednorazowo 4 duphastony i dużą dawke spokoju:) szyjka zamknieta, brak swiezej krwi. Nie wiem skad bylo krwawienie ale mam nadzieje ze mojej Kruszynce nic nie grozi:* teraz tylko czekac az przestane brudzic.
Lubię_czekoladę, pola89, Dzezabella lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Bedzie dobrze Czarnulka wierze w to:* I Ty tez w to uwierz:)
dzięki , a jak Ty się czujesz plamienie ustąpiło ? lekarze powiedzieli czemu mogło ono wystąpić ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
19Biedroneczka91 wrote:Wczoraj w nocy mialam atak paniki..... Zaczelo sie wieksze plamienie. Ale wychodzac z sali wpadłam na mojego lekarza prowadzacego ciaze. Zbadal mnie, dal jednorazowo 4 duphastony i dużą dawke spokoju:) szyjka zamknieta, brak swiezej krwi. Nie wiem skad bylo krwawienie ale mam nadzieje ze mojej Kruszynce nic nie grozi:* teraz tylko czekac az przestane brudzic.
trzymamy kciuki kochana oby było dobrze;* ;* a Ty jesteś jeszcze w szpitalu na obserwacji ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 18:03
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Meli92 wrote:Witam sie w 1 dc. Od jutra biore clo i mam nadzieje, ze bedzie niespodzianka na swieta
Trzymam kciuki!!!
I życzę każdej takiej niespodzianki na ŚwiętaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość