Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Może Wasi podświadomie boją się zmian?
Albo boją się iść na badania, bo to może być wszystko przez nich? ...Faceci są tacy delikatni...
A kto to wie. On jest tylko mocny w gadceMyślę że też nie jest w 100% pewien czego chce, ale to nas akurat łączy
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny a zaciągacie facetów do łóżka w celach prokreacyjnych czy raczej nadal chodzi o przyjemności?
Czy zdarza Wam się czysto mechaniczny seks tyko dlatego, bo są dni płodne? ..w sumie mnie to ciekawi
Ja raczej staram się do niczego nie zmuszać
Miałam może takie 2 cykle. Teraz tylko i wyłącznie dla przyjemności -
Violet146 wrote:Czekoladko chyba tu jesteśmy same...
Wszystkie pochowały się w krzaczorach hehe:)
U mnie też praca. A tak mi się strasznie chce spać, że zmuszam się do czegokolwiekale jeszcze niecałe 3 godziny
-
Pączek wrote:No u mnie praca praca i jeszcze raz praca
Już mi się miesza wszystko - czuje się zmęczona że hej - tyle się naczytałam dokumentacji że już mam niezły mętlik w głowie
Pączuś łączę się w bólu. Weekend już tak blisko, a zarazem tak daleko
Ty do której dzisiaj w pracy? -
Pączek wrote:Chciałabym wyjsc koło 15:30 bo musze sie jeszcze spakowac
A Ty o której konczysz ?
O 15, ale jeszcze idę do dentysty na 16, więc zostanę trochę dłużej.
Już tak nie mogę wysiedzieć, normalnie mnie nosi.
Nie chce mi się już niczego nowego zaczynać, a przecież jeszcze ponad 2 godziny -
Bella_Bella wrote:A ja nie mam długiego weekendu, w sobotę pracuje od 8:00
Chyba przyszła @, albo jest blisko. Pojawiło się takie plamienie krwią więc mam nadzieje, że czai się za rogiem
W takim razie życzę łaskawej @, ta paskudna jeszcze u mnie siedzi, więc jest szansa na kilka miłą -
Dziewczynki mały problem to znaczy mam nadzieję że mały.Dzis rano obudziłam się z bólem piersi to znaczy nie całej, na środku toż dokladnie pod samym sutkiem, ten ból jest taki dziwnyjak bym dotykła siniaka....i wydaje mi się że pod sutków jest lekko czerwony...
A i boli raczej tylko przy dotyku
Wie któraś z was co to może być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 13:08
-
AniaŁ123 wrote:O 15, ale jeszcze idę do dentysty na 16, więc zostanę trochę dłużej.
Już tak nie mogę wysiedzieć, normalnie mnie nosi.
Nie chce mi się już niczego nowego zaczynać, a przecież jeszcze ponad 2 godziny
A ja właśnie zaczynam czytać kolejną dokumentacjęfikne zaraz
-
hej kochane jak w ciąży się bierze kwas foliowy na receptę 5 mg to już nie można brać witamin czy jak to jest na jednym z wątku wyczytałam że kobiety biorące kwas foliowy 5mg biorą też femibion lub jakiś inne witaminy .. i teraz zgłupiałam bo przecież w femibionie też jest kwas foliowy ? więc nie jest za duża dawka tego kwasu ? a może ja biorę za mało ??/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyViolet nie mam pojecia co to moze być
zamówiłam młodej 2 sukienki
1. https://7.allegroimg.com/original/019de1/5b61f8304aab93d45af098355507
2. http://4fashion.pl/allegro/images/92EFFC85-6BDA-46C0-8543-CF462090A3B1.JPEGLubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:czarnulka chyba najlepiej gina zapytać na wizycie, może niektóre kobiety muszą brać więcej? nie wiem
yhy rozumiem ale mi lekarz przepisał kwas foliowy 5mg , więc chyba to wystarcza nie muszę już nic dodatkowo brać ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Violet146 wrote:Dziewczynki mały problem to znaczy mam nadzieję że mały.Dzis rano obudziłam się z bólem piersi to znaczy nie całej, na środku toż dokladnie pod samym sutkiem, ten ból jest taki dziwnyjak bym dotykła siniaka....i wydaje mi się że pod sutków jest lekko czerwony...
A i boli raczej tylko przy dotyku
Wie któraś z was co to może być?
Ja czasami miałam takie uczucie ale jakby kłucia w okolicy sutka, ale nie bólu. Tylko ja akurat wiem że coś tam mam:-/ obserwuję co pół roku. Kiedy miałaś ostatnio usg? Może zrób sobie teraz -
Pączek wrote:Mnie też nosi - strasznie mnie nosi - juz chce do domciu !
A ja właśnie zaczynam czytać kolejną dokumentacjęfikne zaraz
Ja wypiłam kawę i trochę się obudziłam, a poza tym zostało tylko pół godziny
Trzymaj się mocno biurka, może nie fikniesz -
Luccecita wrote:
zamówiłam młodej 2 sukienki
1. https://7.allegroimg.com/original/019de1/5b61f8304aab93d45af098355507
2. http://4fashion.pl/allegro/images/92EFFC85-6BDA-46C0-8543-CF462090A3B1.JPEG
Obie piękne, chociaż ta czerwona chyba ładniejsza
-
czarnulka24 wrote:hej kochane jak w ciąży się bierze kwas foliowy na receptę 5 mg to już nie można brać witamin czy jak to jest na jednym z wątku wyczytałam że kobiety biorące kwas foliowy 5mg biorą też femibion lub jakiś inne witaminy .. i teraz zgłupiałam bo przecież w femibionie też jest kwas foliowy ? więc nie jest za duża dawka tego kwasu ? a może ja biorę za mało ??/
W ciąży lekarz ustala co powinnaś brać i w jakich dawkach, nie zalecam brania witamin i suplementów na własną rękę. Może skonsultuj to z lekarzem jeśli się martwisz że masz za mało witamin? Ja np miałam brać rano prenatal uno w którym jest kwas foliowy a wieczorem Folik normalnie. Ale to był mój trudny przypadek. A inne witaminy które brałam podczas starań miałam odstawić.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja czasami miałam takie uczucie ale jakby kłucia w okolicy sutka, ale nie bólu. Tylko ja akurat wiem że coś tam mam:-/ obserwuję co pół roku. Kiedy miałaś ostatnio usg? Może zrób sobie teraz
Może z 5 lat temu usg, ale dotykiem jakiś miesiąc temu zwykła Doktorka mnie badała