Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Paczus, nie moge z tych Twoich snow
wygrywaja wszystko
...mam nadzieje ze nie sa prorocze
Wiec przepowiadam nalot po ktorym zostanę chyba siostra zakonna
A tak wogole to zauważyłam ze ja mam takie głupie sny tylko w 1 fazie cyklu do owu - po owu nic mi sie nie śni
Dziwne ale tak to wychodzi z moich obserwacjiAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jeszcze tylko 8 godzin i weekend
Miłego i szybkiego dnia w pracy życzęLubię_czekoladę, Pączek, Evelin, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Zmierze zmierzę
A jak Ty sie czujesz ?
Wieczorem już mi było znacznie lepiej, chociaż cały czas czułam ten charakterystyczny ból w podbrzuszu, w sumie do teraz go czuję. Ciekawe co mnie tak złapało, skoro ostatnio bóle miesiączkowe miałam w majuWidocznie raz na jakiś czas @ musi przypomnieć o sobie w całek swojej okazałości, bo tak to zwykle przechodzi prawie niezauważona
-
Dzezabella wrote:Hej kochane
Ja znowu cały dzień w krzakach przespałam, za to jutro po pracy będę zapieprzać jak mały samochodzik. Mój ma jutro urodziny i pierwszy raz jego rodzice do nas przyjadą (mieszkamy razem od lutego...) więc muszę wszystko wysprzątać, a potem stanąć do garów... Na szczęście, jego matka piecze tort.
Trzymajcie też kciuki, bo to będzie pierwsze spotkanie moich i jego rodziców...
Trzymam kciuki!!! Będzie dobrze, z wszystkim dasz radęDzezabella lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:aaa i jeszcze się z Wami czymś podzielę!
Od tego cyklu badam porządnie szyjkę macicy i jak do tej pory nigdy nie czułam czy jest otwarta, czy zamknięta... dzisiaj się udało! jest ewidentnie otwarta! to mój sukces hehehe już wiem, gdzie mam szukać(jakkolwiek, to brzmi
)
Pola gmeraj, gmerajLubię_czekoladę, pola89, emidomi, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hahaha no na bank
Wiec przepowiadam nalot po ktorym zostanę chyba siostra zakonna
A tak wogole to zauważyłam ze ja mam takie głupie sny tylko w 1 fazie cyklu do owu - po owu nic mi sie nie śni
Dziwne ale tak to wychodzi z moich obserwacji
Pączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Jeszcze tylko 8 godzin i weekend
Miłego i szybkiego dnia w pracy życzęcudowne uczucie
az mam ochote zrobic w pracy Wszystko co sobie zaplanowalam
AniaŁ123, Evelin, pola89, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Dzieczyny dzis moj maly sukces
na wadze rano 58,2 kg <ooooollllll jeeeaaaaaq> 2 kg w dol
....prawie 2 ^^ jak wrocilam z wakacji na samym poczatku pazdziernika mialam 62,4 kg
2 kg zawsze ruchome ale kolejne juz uwazam za schudniecie
Bhawo ja
AniaŁ123, Pączek, pola89, Violet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Haaaj
Temp mam 36,37 więc wychodzi na to - patrząc na poprzednie wykresy ze owu nie było bo po owu miewałam zawsze wyższa
Ja nie wiem o co chodzi ale wczoraj śnił mi sie nalot kosmitów a dzis snilo mi sie ze zwiedzam papieski samolot wielki boeing
To chyba działanie tabletek na tarczyce
Miłego dnia !
W takim razie owu może być w długi weekendŚwięto Niepodległości i te sprawy, dobry czas na płodzenie
Swoją drogą my ze swoim mamy 9 rocznice związkuLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pola gmeraj, gmeraj
AniaŁ123, pola89, Tuliska, emidomi, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:W takim razie owu może być w długi weekend
Święto Niepodległości i te sprawy, dobry czas na płodzenie
Swoją drogą my ze swoim mamy 9 rocznice związkuwszystkiego naj naj dla Was
swietujecie?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie, mam takie dwa pytania - po pierwsze, czy do mierzenia temperatury macie jakieś takie "lepsiejsze" termometry? Ja mam taki za 40 czy 50zl z apteki, ale na moje on zaniża temperature, bo nieustająco mam około 35.2 stopnia
I po drugie, jak Wy badacie szyjkę macicy?(być może głupie, ale naprawdę się dziś zastanawiałam podczytując Was w autobusie).
-
Tynastka wrote:Słuchajcie, mam takie dwa pytania - po pierwsze, czy do mierzenia temperatury macie jakieś takie "lepsiejsze" termometry? Ja mam taki za 40 czy 50zl z apteki, ale na moje on zaniża temperature, bo nieustająco mam około 35.2 stopnia
I po drugie, jak Wy badacie szyjkę macicy?(być może głupie, ale naprawdę się dziś zastanawiałam podczytując Was w autobusie).
Nie znam ale sie wypowiem
Mam termometr za 9zl z DOZmoze masz taka temperature? Ja na wszystkich termometrach mam ok 35,5 stopnia a teraz mam wyzsze, pewnie po przebytej chorobie
niektorzy maja niskie ale dla porownania moze sprawdz na innych?
Co do szyjki to na wczesniejssych stronach dziewczyny ekstra wszystko wytlumaczylyjak sie dokopiesz to na pewno wszystko zrozumiesz
Ale jest tez instrukcja na ovu ze srodkowym palcem, zawsze w tej samej pozycji np na stojaco z jedna noga na wannie.. Po kapieli, rece umytezawsze o tej samej porze
Co i gdzie tam znajdziesz to trzeba sobie wymacac.. Wiadomoczy wysoko czy nisko, twardo czy miekko to mniej wiecej do ogarniecia ale trzeba sobie dziurke wymacac i okreslic czy otwarta czy zamknieta
Dziewczyny jaka ja madra sie dzieki Wam zrobilamAniaŁ123, Tynastka, emidomi lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Wow
wszystkiego naj naj dla Was
swietujecie?
Mało kiedy pamiętamyTeraz ważniejsze są data zaręczyn i oczywiście ślubu. Ale myślę że jakieś winko jutro wypijemy
Pączek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Haaaj
Temp mam 36,37 więc wychodzi na to - patrząc na poprzednie wykresy ze owu nie było bo po owu miewałam zawsze wyższa
Ja nie wiem o co chodzi ale wczoraj śnił mi sie nalot kosmitów a dzis snilo mi sie ze zwiedzam papieski samolot wielki boeing
To chyba działanie tabletek na tarczyce
Miłego dnia !
A sny masz rzeczywiście ciekawe hehePączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
AniaŁ123 wrote:Wieczorem już mi było znacznie lepiej, chociaż cały czas czułam ten charakterystyczny ból w podbrzuszu, w sumie do teraz go czuję. Ciekawe co mnie tak złapało, skoro ostatnio bóle miesiączkowe miałam w maju
Widocznie raz na jakiś czas @ musi przypomnieć o sobie w całek swojej okazałości, bo tak to zwykle przechodzi prawie niezauważona
-
AniaŁ123 wrote:W takim razie owu może być w długi weekend
Święto Niepodległości i te sprawy, dobry czas na płodzenie
Swoją drogą my ze swoim mamy 9 rocznice związku) Gratulacje :*
No Wrocław będzie grany - impreza jedna drugaMoże coś sie zadzieje - narazie sie nie nastawiam na jakieś szaleństwo - rozmawiałam wczoraj z moim wieczorem że tak na powaznie trzeba się zabrac za robote i niech żartów sobie nie robi - zobaczymy co to da
AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Hej, ja już w pracy, byle do 15 i długi weekend
Ania
najlepszego! i następnych pięknych rocznic, już we trójkę
Dziękuję
Ja też do 15, tylko jeszcze o 16 dentysta.