Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka dziękuje za info
juz mialam wczesniej ale moje ppryszczki byly zawsze tak okropne ze mialam bole twarzy ta jakos spokojna narazie jest. Smaruje penciviren i na ulotce pisze ze nie powinno zaszkodzic w ciąży. No nie wiem czy dzwonic do gina sie spytac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 07:52
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Ai dziewczynki juz wam pisalam o moim snie miesiac temu ze smilo mi sie ze mielusmy synka na kolanach z meuem i ktores z nas spytalo co zrobic z kolczykami ktore dostalismy dla coreczki a ja odpowiedzialam ze przeciez mamy synka
)
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Czesc dziewczyny :*
Ja oczywiscie obudzilam sie wsciakla.. Wczoraj nie wzielam dupka.. Nie wiem co sie ze mna dzieje.. Wszystkie leki a dupka zapimnialam... Masakra.. Mam cos z glowa ostatnio..
Milego dnia :* -
pola89 wrote:cześć kochane
Witam się z kawką w łóżku
Biedroneczko,
Wszystko będzie dobrze! Silny Fasol rośnie! :*
Moja temperatura pnie się w górę, więc owu tylko się przesunęła o 2 dnina szczęście
odpowiednio wykorzystaliśmy ten czas hehe w tym miesiącu chyba aż za bardzo
więc czekam na 21.11 (ewentualnie 23.11 przez to przesunięcie)
-
Cześć kochane!
Ja już w pracy, jestem nieprzytomna...
Dzięki, że trzymałyście kciuki, impreza wyszła całkiem nieźle, choć bywały momenty niezręcznej ciszy
Któraś z Was pytała o menu: tort robiła mama Mojego (czekoladowo orzechowy - uwielbiam go), a moja sernik. Na mojej głowie była zimna płyta (sery, oliwki, anchois, roladki z szynki faszerowane chrzanem i tego typu drobnostki) i ciepła kolacja - krokiety
ukraińskie, meksykańskie i ze szpinakiem, a do tego barszczyk z torebki
Moja temperatura dzisiaj leży i kwiczy, a powinna być nieco wyższa, w końcu wypiłam wczoraj całe dwa piwaLubię_czekoladę, pola89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Mayes wrote:Dzień dobry
mam pytanko do was. Czy opryszcuka ma ustach we wczesnej ciazy jest grozna i czy mozna smarowac tymi masviami na oprysczke. Zrobilam dzis test ciazowy i wyszedl leciutki plusik. Test Clearblue. Nawet pod swiatlo nie widac ale my z mezem widzimy plusik no i teraz sie martwię gdyz oboje z mezem bylismy chorzy no i teraz ta opryszczka. Test musze powtorzyc i tak za pare dni jak nie dostane okresu.
Gratulacje Kochana
-
Dzezabella wrote:Cześć kochane!
Ja już w pracy, jestem nieprzytomna...
Dzięki, że trzymałyście kciuki, impreza wyszła całkiem nieźle, choć bywały momenty niezręcznej ciszy
Któraś z Was pytała o menu: tort robiła mama Mojego (czekoladowo orzechowy - uwielbiam go), a moja sernik. Na mojej głowie była zimna płyta (sery, oliwki, anchois, roladki z szynki faszerowane chrzanem i tego typu drobnostki) i ciepła kolacja - krokiety
ukraińskie, meksykańskie i ze szpinakiem, a do tego barszczyk z torebki
Moja temperatura dzisiaj leży i kwiczy, a powinna być nieco wyższa, w końcu wypiłam wczoraj całe dwa piwai nie mowi sie barszcyk z torebki tylko barszczyk z tajemnego przepisu
Super ze wszystko sie udalo, myslisz, ze sie dogadali?Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Mayes wrote:Ai dziewczynki juz wam pisalam o moim snie miesiac temu ze smilo mi sie ze mielusmy synka na kolanach z meuem i ktores z nas spytalo co zrobic z kolczykami ktore dostalismy dla coreczki a ja odpowiedzialam ze przeciez mamy synka
)
:*
-
Lubię_czekoladę wrote:Brzmi pysznie
i nie mowi sie barszcyk z torebki tylko barszczyk z tajemnego przepisu
Super ze wszystko sie udalo, myslisz, ze sie dogadali?
Zapamiętam
Sytuacja o tyle "inna", że Mój jest adoptowany.
Wydaje mi się, że teściowie odetchnęli z ulgą, że u mnie nie ma żadnej patoli (mój dom ma ponad 150lat i jest nieocieplony, nieotynkowany itp więc wygląda jak chatka na kurzej łapce) no i że w środku wszyscy (w miarę) normalni. Moich rodziców podpytam jak będę miała okazję sama z nimi pogadać
-
Dzezabella wrote:Zapamiętam
Sytuacja o tyle "inna", że Mój jest adoptowany.
Wydaje mi się, że teściowie odetchnęli z ulgą, że u mnie nie ma żadnej patoli (mój dom ma ponad 150lat i jest nieocieplony, nieotynkowany itp więc wygląda jak chatka na kurzej łapce) no i że w środku wszyscy (w miarę) normalni. Moich rodziców podpytam jak będę miała okazję sama z nimi pogadać
Mysle, ze stworzycie zgrana rodzinkeDzezabella lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Fajnie Dzezabella że wszystko się udało
Boziu kiedy to było jak moi rodzice się z tesciami poznawali...
No mój stosunek do teściowej jest specyficznytaki "kawałowy"
Ja swoja lubie, dobrze sie z nia dogaduje choc mam czasami wrazenie, ze mysli tylko o sobie...Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A że mój ma dziś imieninki to muszę znieść kilka godzin w "sympatycznym" towarzystwie z cietym językiem
haha
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Mayes wrote:Dziękuję dziewczyny. Na dzis dostalam sie do gina takze bede wiedziec wiecej