Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekoladko jakie masz zwykle długości cyklu? Ile trwa faza lutealna?
Ovu mogłaby być 23 dc ale to tak późno mi się wydaje. Musiałabyś mieć cykl 33-35 dni.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Zobaczysz
Żebyś wiedziała. Może to dziwne zabrzmi, ale moja teściowa nie żyje - NARESZCIE. Nikomu nie życzę takiej mamusi. Co ja się przez nią naplakalam to moje. Zresztą czego się po niej mogłam spodziewać - nawet do mojego męża nigdy się dobrze nie odezwała. Zawsze tylko pretensje i żale. Co by nie zrobił. Aż czasem się zastanawiałam czy ona kocha na świecie jeszcze kogoś oprócz siebie.jKkolwiek to nie brzmi
emidomi lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Czekoladko jakie masz zwykle długości cyklu? Ile trwa faza lutealna?
Ovu mogłaby być 23 dc ale to tak późno mi się wydaje. Musiałabyś mieć cykl 33-35 dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 11:13
-
Violet146 wrote:A bo trzeba wierzyć że się wszystko uda:)
Czekoladko mała prośba usunelabys później ten mój wpis o teściowej boję się żeby nikt znajomy tego nie znalazł ( 2 pierwsze linki mogą zostać.. ) sorki, że ci tak mieszam,... -
Lubię_czekoladę wrote:Sie robi
zobacz czy o to chodzilo :*
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Biore dupka.. Wiec mam tak 27-28 dc po odstawieniu.. Niestety nie wiem ile trwa faza lutealna, bo nigdy nie wiem kiedy mam ovui czy w ogole ja mam..
-
Mayes wrote:Ai dziewczynki juz wam pisalam o moim snie miesiac temu ze smilo mi sie ze mielusmy synka na kolanach z meuem i ktores z nas spytalo co zrobic z kolczykami ktore dostalismy dla coreczki a ja odpowiedzialam ze przeciez mamy synka
)
Ja się witam weekndowo. 10 km przebiegniete. Słońce świeci aż chce się żyć. Udanego weekendu życzę wam babeczkiDzezabella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
dziewczyny...w imieniu Caro...na jej prosbe...pisze...ona nie ma sily
serduszko jej malenstwa przestalo bicjest mi tak przykro
zycie jest do bani...laski wpadaja na dyskotece, pala pija.....i dzieci sie rodza... a tutaj maluszki wytesknione wyczekane...eh..... do chuja to wszystko
-
Kim87 wrote:Kochana gratuluję; *;*trzymam kciuki za ciebie . Za czarnulka tez :*:* zazdroszczę wam dziewczyny w pozytywny sposób; *;*
Ja się witam weekndowo. 10 km przebiegniete. Słońce świeci aż chce się żyć. Udanego weekendu życzę wam babeczki
Dziękuję Kimza dwie godz wizyta u gina u sie okaże. Moze juz mi cos powie a ide z ta opryszczka o poradę.
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, mozecie zerknac na moje obserwacje na wykresie? Chyba nie mialam owulacji, prawda? Szyjka ciagle miekka..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:Na pamiątkę po naszej Królewnie porwałam aniołkowi piórko ze skrzydełka i tak oto trafiło na mój nadgarstek
Mam najpiękniejszą i jedyna pamiątkę i kocham na nią patrzeć...
A teściowa widząc tatuaz, wiedząc dlaczego go mam podeszła, popukala mnie po głowie i powiedziała ze zupełnie zwariowalam...
Fajnie i miło co nie???
We love youTuliska lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:dziewczyny...w imieniu Caro...na jej prosbe...pisze...ona nie ma sily
zycie jest do bani...laski wpadaja na dyskotece, pala pija.....i dzieci sie rodza... a tutaj maluszki wytesknione wyczekane...eh..... do chuja to wszystko
Ehhh ok idę na fioletowa posłać jej trochę enrgiiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Mayes wrote:Dziękuję Kim
za dwie godz wizyta u gina u sie okaże. Moze juz mi cos powie a ide z ta opryszczka o poradę.
-
bita_smietana wrote:dziewczyny...w imieniu Caro...na jej prosbe...pisze...ona nie ma sily
Caro bardzo mi przykro - tak naprawdę to nie ma takich słów aby wyrazić to co się czuje w takiej chwil...
Trzymaj się kochana.
-
Cherry_Blossom wrote:Beznadziejne to...
Najpierw tyle starań a to i tak dopiero wierzchołek...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Faza od okresu do owu to faza folikularna od owu do okresu lutealna. Faza lutealna zazwyczaj jest nie zmienna. Ja mam średnio 26 dniowe cykle i koło 13dc występuje owu więc moja fl ma około 12d. Czyli mogę przewidziec ze skoro teraz np mam.cykl.i będzie on trwał 28 dni to moja owu wypadła około 14dc. Ważne aby znać czas trwanią fl bo wtedy możesz się domyślać kiedy będzie okres i kiedy testowac. Faza lutealna powinna się miescic między 10 a 16 dniami
Hm to ja ma też cykle 26-28 różnie bo mam duży stres czyli wg tego fl gdy cykl jest 28 to FL mam 14dc tak? Owulacji tak mi wychodzi
Pomóż mi obliczyć to na 28dc ja później sobie sprawdzę z kaendarzykiem