Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim a czemu proga? Zmienilam zreszta gina. Mam nadzieje ze ten jest lepszy i bedzie mi wszystko dokladnie tlumaczyc bo babka u ktorej bylam robiła tylko badania i nic nie mowila zbytnio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 12:09
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Tuliska wrote:Na pamiątkę po naszej Królewnie porwałam aniołkowi piórko ze skrzydełka i tak oto trafiło na mój nadgarstek
Mam najpiękniejszą i jedyna pamiątkę i kocham na nią patrzeć...
A teściowa widząc tatuaz, wiedząc dlaczego go mam podeszła, popukala mnie po głowie i powiedziała ze zupełnie zwariowalam...
Fajnie i miło co nie???
olej babe, staraj sie jej unikac, kup jej mlotek jak sie lubi pukac w glowe
pneumatycznyAniaŁ123, Pączek, Tuliska, Tosia80 lubią tę wiadomość
-
Mania84 wrote:Hm to ja ma też cykle 26-28 różnie bo mam duży stres czyli wg tego fl gdy cykl jest 28 to FL mam 14dc tak? Owulacji tak mi wychodzi
Pomóż mi obliczyć to na 28dc ja później sobie sprawdzę z kaendarzykiemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mayes wrote:Kim a ctemu proga? Zmienilam zreszta gina. Mam nadzieje ze ten jest lepszy i bedzie mi wszystko dokladnie tlumaczyc bo babka u ktorej bylam robiła tylko badania i nic nie mowila zbytnio.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:W ciąży tez jest miękka. Sexuj jeszcze i tyle
Kim87 lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:dziewczyny...w imieniu Caro...na jej prosbe...pisze...ona nie ma sily
serduszko jej malenstwa przestalo bicjest mi tak przykro
zycie jest do bani...laski wpadaja na dyskotece, pala pija.....i dzieci sie rodza... a tutaj maluszki wytesknione wyczekane...eh..... do chuja to wszystko -
bita_smietana wrote:dziewczyny...w imieniu Caro...na jej prosbe...pisze...ona nie ma sily
zycie jest do bani...laski wpadaja na dyskotece, pala pija.....i dzieci sie rodza... a tutaj maluszki wytesknione wyczekane...eh..... do chuja to wszystko
Bardzo mi przykro
Ja wlasnie wzielam pierwsza porcje cloDzezabella lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:A ja właśnie przepieprzyłam prawie 400zł na hybrydy i pędzle do makijażu... Siedzenie w pracy gdy nie ma co robić to zło
Dzezabella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzień dobry dziewczynki :* A właściwie to za oknami powoli robi się już wieczór.
Udało mi się dzisiaj zrobić 13 kmI to z mężem. Trochę mi ustawał, ale dał radę.
Teraz czekamy aż gęś się upiecze
Miłego popołudnia i wieczoru :*
I wszystkiego najlepszego dla wszystkich mężów, narzeczonych, chłopaków MarcinówKim87, Violet146, Lubię_czekoladę, Dzezabella, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Bardzo mi przykro z powodu Caro
Kochana
Jeśli to czytasz, to przesyłam Ci bardzo, bardzo mocne uściski i moc buziaków :*
Strasznie do dupy to wszystko!!!! Z jednej strony jest mi przykro, ale z drugiej...to takie wkurzające, że dziewczyny spragnione dziecka nie mogą go mieć, lub tak wiele muszą się nacierpiećAle wierzę że wszystkim nam się uda
Naprawdę w to wierzę
Jesteśmy super babki i będziemy cudownymi mamuśkami :*
Lubię_czekoladę, Dzezabella, Evelin lubią tę wiadomość
-
zycie jest do bani...laski wpadaja na dyskotece, pala pija.....i dzieci sie rodza... a tutaj maluszki wytesknione wyczekane...eh..... do chuja to wszystko
Tak mi przykro -
Baby mam problem. Mam dzisiaj 9dc i kuzwa dzisiaj po treningu zauważyłam budzenie. Lekkie cappuccino. Teraz było
i poszłam do WC i znalazłam tam glut z nitka krwi. Czy któraś z was tak miała?
Okres skończył mi się w 5dcMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Cherry_Blossom wrote:Wow Ania 13 km!!!!!
Mój mąż właśnie mi pomógł ściągnąć hybrydy w lewej ręce. A na 19 do pracy... ale na niedługo
Ja sama ściągam na klipsach, ale jak mój pierwszy raz to widział, to stwierdził, że nie potrafi tego ogarnąćCherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Baby mam problem. Mam dzisiaj 9dc i kuzwa dzisiaj po treningu zauważyłam budzenie. Lekkie cappuccino. Teraz było
i poszłam do WC i znalazłam tam glut z nitka krwi. Czy któraś z was tak miała?
Okres skończył mi się w 5dc
hej kim ja kiedyś miałam po stosunku śluz a w nim jakby krew ale to pojawiło się jednorazowo .. a może to plamienie okołoowulacyjne ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Siemka. Niebardzo wiem gdzie o to zapytać? Ale czy któraś z was orientuje się czy jakiś pakiet ubezpieczeniowy obejmuje leczenie bezpłodności?2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️