Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczynki
Caro, tak bardzo mi przykro, trzymaj się kochana :*
Dziewczyny jak wyglądała Wasza pierwsza @@@ po poronieniu?
U mnie zaraz 6 tydzień po poronieniu, wczoraj plamienie dzisiaj tak samo brzuch boli małpowo.
I zawroty głowy.
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Przezylam! Przeżyłam
spotkanie rodzinne
olewam wszystko, ja was słucham jak wyroczni
A więc wyrocznio moja, mam męża od wczoraj i tak do poniedziałku rano i teraz pytam się...codziennie??? Dziś chyba odpuszczam
smerfetkaaa, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Czarnulko to napewno rozciaganie :*
Bellus widze, że @ w końcu przyszla
Wisienko przyszła, bardzo mnie to cieszyMam nadzieję, że owu też będzie już w tym cyklu, będę mierzyć temperaturę i zobaczymy. Testy owu chyba sobie odpuszczę w tym miesiącu. A jak u Ciebie?
Tuliska lubi tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:
Ja właśnie dostałam, dzisiaj jest 3dc, póki co @ zachowuje się normalnie, tzn jak przed ciążą, brzuch niestety też boli ale wzięłam Buscopan Forte i jest ok -
(( Dzień dobry. Juz nie wiem co jest grane
wczoraj zrobilam test cuazowy i byl lekki pozytyw a dzis zrobilam i negatywny ale cos tam widac lekkiego no ale nie wiem czy to nie moje wyobrazenia. Wczoraj maz tez widzial plusika a dzis juz nic
do tego podbarwiony sluz krwią czy aby test wczorajszy byl zafaszowany ?
teraz boli mnie . podbrzusze jak na okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 07:59
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Witam się..
Czytam Was co jakiś czas..
Boli mnie bardzo temat Caro.. No nie mogę tego ogarnąć..
Tuliska kochana czytałam pomysły Twojej test teściowej.. Co za babsztylka.. Olej ciepłym moczem jak to się mówi.. A jak Wam się uda to dla świętego spokoju żeby nie mieć dodatkowych nerwów to nie mówcie jej nic.. Niech się goni.. Prędzej czy później pewnie zauważy przy okazji imprezy.. To najlepsze co można zrobić. Jak będzie miała wąty trudno.. Sama sobie winna..
Moja też działa mi na nerwy ale mamusia Twojego męża ją przebija..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Bella_Bella wrote:Wisienko przyszła, bardzo mnie to cieszy
Mam nadzieję, że owu też będzie już w tym cyklu, będę mierzyć temperaturę i zobaczymy. Testy owu chyba sobie odpuszczę w tym miesiącu. A jak u Ciebie?
U mnie 14 dc, wypatruje owui będziemy
co 2 dni
Bella_Bella, Kim87 lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Smerfetko u mnie wyglądała normalnie, tyle że bardziej obfita i może troszkę dłużej trwała. Pierwszy dzień tez miałam tylko plamienia ale później ruszyło pełną parą
-
Bella_Bella wrote:Wisienko przyszła, bardzo mnie to cieszy
Mam nadzieję, że owu też będzie już w tym cyklu, będę mierzyć temperaturę i zobaczymy. Testy owu chyba sobie odpuszczę w tym miesiącu. A jak u Ciebie?
wiem jak się na nią bardzo czeka :*
-
WaldhauzerM wrote:Witam się..
Tuliska kochana czytałam pomysły Twojej test teściowej.. Co za babsztylka.. Olej ciepłym moczem jak to się mówi.. A jak Wam się uda to dla świętego spokoju żeby nie mieć dodatkowych nerwów to nie mówcie jej nic.. Niech się goni.. Prędzej czy później pewnie zauważy przy okazji imprezy.. To najlepsze co można zrobić. Jak będzie miała wąty trudno.. Sama sobie winna..
Moja też działa mi na nerwy ale mamusia Twojego męża ją przebija..no coz specyficzną z niej kobieta
ona nie jest zła, nie chce niby zrobić nic złego ale język ma niewyparzony czasami...
Ja tez was czytam na bieżąco :* ani jednego lista nie omijamkochana mezem się nie przejmuj- przesilenie zimowe
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Mega obfita ze skrzepami i chyba była dluzszaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mayes wrote:
(( Dzień dobry. Juz nie wiem co jest grane
wczoraj zrobilam test cuazowy i byl lekki pozytyw a dzis zrobilam i negatywny ale cos tam widac lekkiego no ale nie wiem czy to nie moje wyobrazenia. Wczoraj maz tez widzial plusika a dzis juz nic
do tego podbarwiony sluz krwią czy aby test wczorajszy byl zafaszowany ?
teraz boli mnie . podbrzusze jak na okres
Może być kochanie . Ja miałam tak ostatnio. .. Czekaj na rozwój wydarzeńMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
WaldhauzerM wrote:Witam się..
Moja też działa mi na nerwy ale mamusia Twojego męża ją przebija..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:Przezylam! Przeżyłam
spotkanie rodzinne
olewam wszystko, ja was słucham jak wyroczni
A więc wyrocznio moja, mam męża od wczoraj i tak do poniedziałku rano i teraz pytam się...codziennie??? Dziś chyba odpuszczam
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ja się na temat tesciowych nie wypowiadam bo i w pierwszym narzeczenstwie jak i teraz w malzenstwie obie kobiety były do rany przyłoz;). Za to mój teść jak to stary facet ciągle coś odwala i działa nam na nerwy. Nie coś strasznego ale myśli ze wie najlepiej i ciągle żyjemy w latach 80; )
Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat