Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:hej kim ja kiedyś miałam po stosunku śluz a w nim jakby krew ale to pojawiło się jednorazowo .. a może to plamienie okołoowulacyjne ?
długi glut i tam nitka krwi. U gin byłam we wrześniu u było wszystko ok z szyjka macicy nie wiem chyba to nie nadzerka. Nigdy nie miałam choć cholerę wie. No nic poobserwuje się.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pyratka4 wrote:Siemka. Niebardzo wiem gdzie o to zapytać? Ale czy któraś z was orientuje się czy jakiś pakiet ubezpieczeniowy obejmuje leczenie bezpłodności?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kurde plamienie okoloowulacyjne hmmm....pierwszy raz w życiu coś takiego by mi się przytrafiło; )
kochana wszystko się zmienia ile u mnie nastąpiło zmian po łyżeczkowaniu w moich cyklach że masakra ..
może i u Ciebie to oznaka na coś dobrego ?? poobserwuj się kilka dni zobaczysz czy plamienie ustąpi jak nie to wio do lekarza !! a jakieś dolegliwości masz ból jajnika ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 18:03
Kim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:kochana wszystko się zmienia ile u mnie nastąpiło zmian po łyżeczkowaniu w moich cyklach że masakra ..
może i u Ciebie to oznaka na coś dobrego ?? poobserwuj się kilka dni zobaczysz czy plamienie ustąpi jak nie to wio do lekarza !! a jakieś dolegliwości masz ból jajnika ?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kuzwa nie dość że poronienie to jeszcze jak coś się zmienia to człowiek bardziej się stresuje. Moja gin weźmie mnie za walnieta;)
czemu ? nie kochana , napewno tak nie pomyśli nawet nie wiesz z jakimi pierdołami niektóre dziewczyny przychodzą .
mi np. po łyżeczkowaniu się zmieniło to że owu praktycznie non stop miałam 10,11 dc a przed poronieniem najszybciej w 12 .. tak samo teraz 2 ciąże były bez plamienia w dniu @ a teraz w dniu @ było plamienie więc byłam pewna że przyjdzie @ ale że się nie rozkręciło i było koloru brązowego skusiłam się zrobić test wyszła ciąża .. tak samo z moimi piersiami miałam problem co pisałam już tu kilka razy że bolą non stop nawet przez cały cykl a prolaktyna w normie .. nawet doktorka mi powiedziała że zazwyczaj się wraca do stanu przed poronieniem ale są kobiety które już będą miały całkiem inne cykle
więc kochana głowa do góry , jakby coś się działo to piszi w razie czego mykaj do lekarza .. choć mam nadzieję że to nic poważnego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 18:12
Kim87 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kim87 wrote:Baby mam problem. Mam dzisiaj 9dc i kuzwa dzisiaj po treningu zauważyłam budzenie. Lekkie cappuccino. Teraz było
i poszłam do WC i znalazłam tam glut z nitka krwi. Czy któraś z was tak miała?
Okres skończył mi się w 5dc
Ja tak miałam kilka razy. A co do nadżerki to słyszałam, że leci żywa krew.Kim87 lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:A mi temp wróciła do normalności:)
Ale niestety z powrotem do pracy popalam znów czasem
A palenie kochana jest niezdrowe; -)Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziewczyny trochę się zmartilam no juz od około godziny boli brzuch jak na @ wzięłam nospe ale i tak boli .. boję się że znów poronię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 19:44
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Dziewczyny trochę się zmartilam no juz od około godziny boli brzuch jak na @ wzięłam nospe ale i tak boli .. boję się że znów poronię
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochana zachowaj spokój jak nie ma plamień to jest git macica się rozciąga może27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Ja się położyłam do łóżka trochę lepiej ale chwilami kuje mnie jajnik sprubuje zasnąć może będzie lepiej . Plamien nie ma naszczescie
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Baby mam problem. Mam dzisiaj 9dc i kuzwa dzisiaj po treningu zauważyłam budzenie. Lekkie cappuccino. Teraz było
i poszłam do WC i znalazłam tam glut z nitka krwi. Czy któraś z was tak miała?
Okres skończył mi się w 5dc
Kimi ja miałam. Zaczęło się właśnie od śluzu zabrudzonego, później plamienie, a później już krwawienie właśnie od 9/10dc do 20! Ale u mnie problemy hormonalne od leków. Na usg nic nie było widać. Zobaczysz czy krwawienie się rozkręci, czy przejdzie. Może to też coś w stylu owu.Kim87 lubi tę wiadomość