Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Może być kochanie . Ja miałam tak ostatnio. .. Czekaj na rozwój wydarzeń
Eh masakra. Mi gin juz porobil badania do ksiazeczki ciazowej tez mi sie wydawalo za wczesnie. Ale dziwne to krwawienie bo to krew taka zywa i swierza. Ehhh szkodazrobili mi tez bete i okaze się czy to nie biochemiczna byla. Teraz czuje ze w macicy cos sie dzieje.wzielam nospe ale nie moge lezec bo za chwilke musze na godzinke do pracy. Ehhh
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
Mayes wrote:Eh masakra. Mi gin juz porobil badania do ksiazeczki ciazowej tez mi sie wydawalo za wczesnie. Ale dziwne to krwawienie bo to krew taka zywa i swierza. Ehhh szkoda
zrobili mi tez bete i okaze się czy to nie biochemiczna byla. Teraz czuje ze w macicy cos sie dzieje.wzielam nospe ale nie moge lezec bo za chwilke musze na godzinke do pracy. Ehhh
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Tuliska wrote:Ale ja mam męża weekendowo więc wszystko muszę wykalkulowac hehehe
Przeczytaj
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=651066655052598&id=646192435540020Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Mayes wrote:Kim ale nie dostalam plamienia na bieliznie. Badalam szyjke i na palcu krew byla. Sama juz nic nie wiem. Jestem tak zdenerwowana
Trzymam. Kciuki aby to było wpomnienie miesiączki.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Tak kochanie ale jak sexujecie codziennie to może być tak.że plemniory mogą być do końca nie rozwinięte
Przeczytaj
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=651066655052598&id=646192435540020
Ale wiem co chcesz mi pokazać ja od wielu miesięcy jestem w tym wyedukowana hehe
Ale nowe badania wykazują że fakt przy codziennymzmiejsza się ilość plemników ale za to jakościowo sa lepsze
aaa i u mnie serduszka co 1,5 dnia
tak to sobie wyliczylam
cudak jestem, wiem
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Mayes wrote:Chyba za duzo grzebalam moze cos rozgrzebalam tam . Ale teraz juz wiem ze nie bede juz chyba robic tak wcześnie testow bo umieram z nerwów.
Kim dziekuje kochana. Pozniej dam znac co tam.różnie kochana bywa
i mamy nadzieję że będzie dobrze
Mayes lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Już sexuj po co starymi żołnierzami będziecie strzelać; )
Jużco 2 dni, wczoraj było, 3 dni temu też
śluz od wczoraj wodnisty więc jak w zegarku od 13 dc płodne
Tulisko trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!! Ten miesiąc jest nasz :*Bella_Bella, Tuliska lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Czesc dziewczyny :*
Moj dzis spal na kanapie, taka byla wczoraj awantura.. Zrobil taki cyrk, ze szkoda mowic.. Nie przyjelam przeprosin a proponowana kolacje niech sobie wsadzi... Tak postanowilam..
Co doslyszalam rozne teorie ale moj lekarz zalecal codziennie
Kim, nie mam pojecia co to.. Moze warto zapytac lekarza.. Bedziesz spokojniejsza :*
Mayes miejmy nadzieje, ze jednak test wczoraj sie nie pomylil. Moze pomylil sie ten dzisiaj...
Bella, ciesze sie na Twoja @Bella_Bella lubi tę wiadomość