Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:3 lata
idelane trzy lata, przysiegam.. Ale ostatnio mu odbija...
Gadalismy 1.11 ostatni raz.. 3 godziny krzyku, lez, pakowania na pokaz i innych pierdol.. Myslalam, ze sie opamietala tu wczoraj niespodzianka
chyba ta zima mu nie sluzy w tym roku
i zmrozila mu dibre zachowanie
...ale teskt suchar
:*28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Lubię_czekoladę wrote:Powodzenia, zebym go chyba nie zabila :*
Boje sie, ze sie zmienia na gorszeteraz za mna chodzi od wczoraj i na kolacje zaprasza.. Niech sie buja
Dziekuje Kochana bardzo!!!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Powodzenia, zebym go chyba nie zabila :*
Boje sie, ze sie zmienia na gorszeteraz za mna chodzi od wczoraj i na kolacje zaprasza.. Niech sie buja
Dziekuje Kochana bardzo!!!
Czekoladko może dobrze robisz, że się dalej gniewasz może jeszcze jak go tak przeczymasz, to może się przestraszy i przemyśli to wszystko... Nie wiem...
W takiej sprawie trudno coś doradzić. Zwłaszcza kiedy się nie zna tej osoby...
Trzymam kciuki żeby szybko poszedł po olej do głowy. A ty się kochana nie stresuj tylko napij się drinka i wyluzuj w końcu weekend
-
Jestescie kochane
:* dam mu popalic a sama sie dzis wyluzuje
skoro chce mnie zabierac na kolacje to rownie dobrze moze zamowic sushi do domu i sie dalej kajac
Violet146, Kim87, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Jestescie kochane
skoro chce mnie zabierac na kolacje to rownie dobrze moze zamowic sushi do domu i sie dalej kajac
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Jestescie kochane
My to jednak zołzy jesteśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 18:49
Tuliska lubi tę wiadomość
28lat
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:My to jednak zołzy jesteśmy
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czy ja wiem, Smerfetko, czy zolzy.. Walczymy o swoje po prostu
Raz anioł raz diablica,jedno serce dwa oblicza
A co do soboty to chyba @ się rozkręca więc leżing.
Moje dzieci piszą list do Mikołaja, chyba I ja poproszę z tym roku o prezenttaki mały CUD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 19:14
Kim87, Tuliska, Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
28lat
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Cześć Piękne
Wylazłam z krzaczorów...Wczoraj po 12h w pracy, okazało się, że mój zaprosił sobie kumpla, który siedział u nas do 19... dzisiaj. Po czym Michał zawiózł mnie do pracy, a jego odstawił do domu.
Nie przeszkadzało mu nic - że chciałam jechać rano na targ (w końcu pojechałam, ale z rodzicami) ani to, że szłam dzisiaj na noc do pracy i po południu kładłam się jeszcze na drzemkę...
Cherry_Blossom wrote:Ooo a jak to robisz?
Mam takie klipsy: http://allegro.pl/klipsy-do-usuwania-hybrydy-akrylu-zelu-10-szt-i6097265739.html i zakładam je na zmianę raz w jednej, raz w drugiej ręce zaczynając od małych palców
Mayes wrote:No i dupa. @ wredna sie rozkrecila nie wierze
Tulę kochanie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 22:32
-
Cherry_Blossom wrote:Bello a kiedy gin dał zielone światło?
Po zabiegu nic nie powiedziała na ten temat a ja wtedy nie myślałam żeby pytać. Wybieram się do niej po @. Ale wydaje mi się ze jeśli organizm nie będzie gotowy to i tak nie zajde. Nie zabezpieczamy się już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 00:56
-
Dzezabella wrote:Cześć Piękne
Wylazłam z krzaczorów...Wczoraj po 12h w pracy, okazało się, że mój zaprosił sobie kumpla, który siedział u nas do 19... dzisiaj. Po czym Michał zawiózł mnie do pracy, a jego odstawił do domu.
Nie przeszkadzało mu nic - że chciałam jechać rano na targ (w końcu pojechałam, ale z rodzicami) ani to, że szłam dzisiaj na noc do pracy i po południu kładłam się jeszcze na drzemkę...
Tulę kochanie!faceci czasami mysla tylko o sobie
...
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry niedzielnie :*
Ovu Friend wyznaczyl mi ovulacje na 23 dc a nie uskutecznialismyod 19 dc
no i test dzisiaj negatywny (26dc). Szyjka bardzo miekka, moze jeszcze nie stwardniala po owu.. Chyba zlapalam infekcje, bo tempka idzie mi w gore.. Musze odkopac ten wpis od Kim na temat temperatur w trakcie cyklu
ja na dniach powinnam dostac @..
Caluje Was i zycze Wam milego dnia :* Ja sie zaraz zabieram za jakies mega pyszne sniadankoKim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki!
Czytam Was cały czas zza krzakówmam gości od piątku i nie mam czasu nawet z Wami popisać...
Buziaki i miłej niedzieli :*Lubię_czekoladę, Evelin lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy