Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Dobrze kochana trafiłaś ;*.
Co.do mierzenia temp i wykresu to jak pewnie wiesz są dwie fazy . Pierwsza od @ do owu niskich temp oraz druga od owu do miesiaczki wyższych. Nie ważne są same wartości temp ale to żeby było widać na wykresie wyraźnie dwie fazy. Czasem ale nie zawsze w połowie cyklu w okolicach owu dochodzi do nagłego spadku temp. Następnego dnia zazwyczaj wraca ona do normy bądź rośnie. TO jest tzw spadek owulacyjny. Wtedy ładnie widać ze doszło do owu.
W drugiej fazie cyklu po owu juz do czegoś takiego tez może dojść. Może to wtedy świadczyć o zagniezdzieniu zarodka. TAK samo jak w pierwszym przypadku temp wraca do normy bądź rośnie.
Pod koniec cyklu temp spada bądź utrzymuje się wysoko. Nawet jak franca przylazi dzieczyn odnotowuja wysokie temp. Temp spada niektórym tuż przed @ niektórym w trakcie @ albo po do fazy niskich temp.
To tak ogólnie.
Co do samego termometr fajnie by było jakbyś miała typowo owulacyjny z dwoma miejscami po przecinku. Mozna taki w aptece zamówić. Ale zwykły elektroniczny z jednym miejscem tez da rade. Ja taki uzwalam.
Nie przejmuj się jak będą wahania temp o kilka dziesiatych stopnia. Zdarza się i może dużo rzeczy mieć na to wpływ. Ważne aby były dwie fazy temp i tyle.Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dokopalam sie!!!!
of wyznaczył ci owu bo masz 3 wyższe temp.
Szyjka miękka jest w owu w okres i w ciążyLubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Haj laski
Smerfetkaaa nie lubię twojej @
Lubie czekoladę gratuluję wytrwałości w kopaniu; )Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Bejbe u ciebie z temp jest ok
of wyznaczył ci owu bo masz 3 wyższe temp.
Szyjka miękka jest w owu w okres i w ciążycan't wait
juz szykuje ketonal
-
Kim87 wrote:Oj tam . Pamiętaj ze plemniki nawet 5 dni żyją w drogach rodnych
kochana jestes
W sumie szukajac tak plusow to mozna by rzec ze 5 dni to idealnie dla naszych wolniaczkowwczesniej by sie pewnie nie doczlapaly hehe
Kim87, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
hejka witam w niedzielny poranek
ja od 3 dni mam fazę nie spania !! macie jakieś domowe sposoby na lepsze zasypianie w ciąży ?? wczesniej spało mi się jak dziecko tylko przyłożyłam głowę do poduszki i zasypiałam .. w poprzednich ciążach tez tak miałam że nie mogłam spać.. ale w tej zaczęło się inaczej do 3 dni wstecz spałam bardzo dobrze a od 3 dni lipa ;/ nie wiem sama co się dzieje ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 10:30
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:Kim :* zawsze pocieszysz
kochana jestes
W sumie szukajac tak plusow to mozna by rzec ze 5 dni to idealnie dla naszych wolniaczkowwczesniej by sie pewnie nie doczlapaly hehe
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:hejka witam w niedzielny poranek
ja od 3 dni mam fazę nie spania !! macie jakieś domowe sposoby na lepsze zasypianie w ciąży ?? wczesniej spało mi się jak dziecko tylko przyłożyłam głowę do poduszki i zasypiałam .. w poprzednich ciążach tez tak miałam że nie mogłam spać.. ale w tej zaczęło się inaczej do 3 dni wstecz spałam bardzo dobrze a od 3 dni lipa ;/ nie wiem sama co się dzieje ;/
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:hejka witam w niedzielny poranek
Priw :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny