Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękować dziękować i jeszcze raz dziękować za Wasze dobre fluidy. Kochane jesteście. Nawet nie wiecie ile mi to daje.
Ale teraz Wasza kolej dziewczynki. Nie obijać się.
Mąż powiadomiony w szoku bo wiedział o spadku temp. Zostałam rozgrzeszona z pinkowej strony. Stwierdziliśmy że rodzicom powiemy w Święta.Margaretka89, Gizmo, kozamonia, Anula1986, zapachmalin, Sylwia91, Caro, Tissaia lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Dziękować dziękować i jeszcze raz dziękować za Wasze dobre fluidy. Kochane jesteście. Nawet nie wiecie ile mi to daje.
Ale teraz Wasza kolej dziewczynki. Nie obijać się.
Mąż powiadomiony w szoku bo wiedział o spadku temp. Zostałam rozgrzeszona z pinkowej strony. Stwierdziliśmy że rodzicom powiemy w Święta.
Jeszcze raz gratuluję Ja niestety dopiero od przyszłego cyklu będę się starać, ale trudno
Rodzice na pewno będą prze szczęśliwi, tak jak Ty teraz jesteś
-
Gaduaaa wrote:
Ja też. Nam też się uda, bo teraz Waldzia będzie zarażać
Fajny bananGaduaaa lubi tę wiadomość
-
A i żeby nie było.. Ja tu z Wami zostaję. Ktoś tu musi porządku pilnować żebyście się nie obijały.. Wszystkie zaciążycie. Ja Wam tak każę..
Gaduaaa, Margaretka89, Anula1986, zapachmalin, Gizmo, 91patka91, Caro, Duśka;), Tissaia lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.