Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czytalam że do 12 i nie wolno przestać
Później łożysko samo wytwarza. Najlepiej jak o ewentualnym odstawieniu zadecyduje lekarz.
Ja właśnie dostałam wynik z cytologii którą robiłam przed ciążą i wyszła jakaś drobna infekcja. Ciekawe jak to się teraz potoczy, martwię się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 17:56
-
Gratuluje "WaldhauzerM" zazdroszcze
Mam pytanko, mierze temperaturę dopiero od 4 cykli i dzisiaj odnotowałam temperaturę 37.00 a przez te 3 poprzednie najwyższa temperaturę jaka odnotowałam to 36.9...
wiem, ze to śmieszne, ze to za wcześnie ale co o tym sadzicie?
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Ladny wykres tylko cos malo
-
Z prognoz cykli owu powinna wypaść dzień później, zazwyczaj cykle mam 26-28d a tu wydaje się być 25d...ten na gorze lubi płatać nam figle.
Przeglądałam wykres "Margaretka89" mamy tylko 2 dni różnicy...28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Sylwia91 wrote:Waldi ja biore duphaston i mi gin kazała brać cały czas. Najlepiej jak zadzwonisz do swojego lekarza i powiesz że bierzesz i jesteś w ciąży. A czemu zaczęłaś brać?
Wiesz. Ogólnie to wczoraj plamiłam trochę.. Dzisiaj jest cisza..
To ćpać tą Luteinę czy nie??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
91patka91 wrote:Smerfetka oby to bylo to
Waldi tak sie ciesze kiedy ja tez bede mogla tez sie tak cieszyc ze swojego powodu
No cieszę się ale ucieszę się bardziej jak będzie wszystko dobrze.. Bo wiemy wszystkie że różnie to bywa..
Po za tym jeszcze w to nie wierzę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 19:04
91patka91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Jak już wzięłaś to masz brać. Myślę że plamienie teraz to raczej takie po zagnieżdżeniu. U mnie było później jak miałam już betę ok. 200. Zadzwoń w pon. do lekarza :* ale wiem tylko że jak zaczniesz brać to odstawienie jest groźne. Przedawkować się nie da
-
smerfetkaaa wrote:Z prognoz cykli owu powinna wypaść dzień później, zazwyczaj cykle mam 26-28d a tu wydaje się być 25d...ten na gorze lubi płatać nam figle.
Przeglądałam wykres "Margaretka89" mamy tylko 2 dni różnicy...
To może będziemy razem testowaćsmerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Jak już wzięłaś to masz brać. Myślę że plamienie teraz to raczej takie po zagnieżdżeniu. U mnie było później jak miałam już betę ok. 200. Zadzwoń w pon. do lekarza :* ale wiem tylko że jak zaczniesz brać to odstawienie jest groźne. Przedawkować się nie da
No właśnie już mam ale jeszcze nie wzięłam..
To może jak plamienie dzisiaj się nie powtórzyło to może nie brać a w pon z lekarzem się skontaktować..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nie chcę mieć Cię na sumieniu!:p nie mogę Ci powiedzieć czy brać czy nie, jeżeli się martwisz tym plamieniem to weź :* a jak nie to poczekaj do poniedziałku i zbadaj progesteron. Ja panikowalam a okazało się że miałam nawet ponad normę
Ps: jak Ci się podoba fioletowa strona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 19:18