Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:A gdziez. Przez te 5 dni doprowadza mnie do szalu
Joke !
Uwielbiam te wolne dni, po kilku latach pracy 12h codziennie plus weekendy i inne cuda w PL tu odżył bardzo
Eeej a pisałam wam ze wczoraj odwiedzilo mnie dwóch panów strażaków?
Rajusku jeden to takie ciacho był Alez mial usmiech !
A potem wrócił mąż hehehe joke mąż i tak jest nr jeden
Tzn ze teraz w Uk mąż 4nocki pracuje i wolne te pare dni. I tak w kółko? -
zapachmalin wrote:Ale, że w mundurach? Tak Ci tempka skoczyła, że trzeba było ugasić płomień?
dobra pomarzylam
Męża tez mam mmmm i tez w mundurze i tyz z cudnym uśmiechemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:54
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Znaczy sxyje to chyba juz poznaje czy ona wysoko czy nisko. I czasem jestem pewna na 100% ze jest twarda. Ale z miękkością mam problem i otwartością. A śluzu to prawie wg brak. Raczej ten z podniety częściej u mnie występuje haha
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Nic nie mówiłaś o strażaku ;)dawaj relację
Tzn ze teraz w Uk mąż 4nocki pracuje i wolne te pare dni. I tak w kółko?
2-3 dniówki 2-3 nocki najczęściej 2 dni 3 noce i potem wolne i tak trzy razy. Potem ustawowy wolny tydzień i znów dyzury. Najwięcej miał 6 dyżurów pod rząd. -
eveli_na wrote:Jasne ze w mundurach tu w uk sami służbiści ale mowie wam gościu byl jak z żurnala uśmiech z reklamy i ten brytyjski akcent i charakterystyczna chrypka hehehe
dobra pomarzylam
Męża tez mam mmmm i tez w mundurze i tyz z cudnym uśmiechemeveli_na lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Znaczy sxyje to chyba juz poznaje czy ona wysoko czy nisko. I czasem jestem pewna na 100% ze jest twarda. Ale z miękkością mam problem i otwartością. A śluzu to prawie wg brak. Raczej ten z podniety częściej u mnie występuje haha
Moze powinnaś cos pic na śluz? U mnie z tym problemu nie ma ale badam na szyjce do ovu. Potem juz nie grzebie bo i tak to srednio istotne. -
Gizmo wrote:Znaczy sxyje to chyba juz poznaje czy ona wysoko czy nisko. I czasem jestem pewna na 100% ze jest twarda. Ale z miękkością mam problem i otwartością. A śluzu to prawie wg brak. Raczej ten z podniety częściej u mnie występuje haha
U mnie bardzo podobnie poza ostatnią częścią -
Gizmo wrote:Chyba Twój fetysz te mundury haha
Za mundurem ...
A tak poważnie to nie zdarza mi się zwracać uwagę na obcych facetów, ale wiesz taka syt. Wchodzą tłumacza co i jak ( chodzilo o czujniki dymu) i jeden stal i tlumaczyl a drugi ten mmmm robił za tlo no to jak się miałam nie paczec jak to takie usmiechniete bylo.
Tu ludzie sie usmiechaja tak po prostu. Inaczej od razu sie rozmawia. -
eveli_na wrote:Moze powinnaś cos pic na śluz? U mnie z tym problemu nie ma ale badam na szyjce do ovu. Potem juz nie grzebie bo i tak to srednio istotne.
Ciekawa myśl,z tym badaniem do,owu tylko. Wezmę pod uwagę -
Gizmo wrote:Hmmm musze to sobie rozrysować żeby zapamiętać regułę
To chyba dość zmienna regula no ale jakos to działa. I wiesz takie 5 dni wolnego to juz cos
Kopiec kreta zjeść
Ja podziękuję bo plan mqm ze jak nie zaskoczy w tym cyklu to na dietę idę