Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie tak strasznie wcześnie ta twoja ovu jak mi się wydawało. Ja u siebie obstawiam jutro albo w pon. Ciekawe czy dobrze wyliczyłam. Niby temp kreskę spadla a nóż przed uwolnieniem jaja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 21:18
-
Gizmo po 12h w karetce i okolo 1,5h-2h dojazdu przed robota i po robocie on naprawde nie nadaje sie do niczego oprócz spania. I to jest jedyna rzecz jaka jest w stanie zrobić. Tym bardIej ze trzecia czwarta nocka z rzędu to juz w ogóle hardcore.
-
eveli_na wrote:Gizmo po 12h w karetce i okolo 1,5h-2h dojazdu przed robota i po robocie on naprawde nie nadaje sie do niczego oprócz spania. I to jest jedyna rzecz jaka jest w stanie zrobić. Tym bardIej ze trzecia czwarta nocka z rzędu to juz w ogóle hardcore.
-
ja zakupilam sobie w piatek ktoregos lutego i zrobilam i bylo ze nie ma owu bo ten drugi pasek byl jasniejszy od testowego ale w sobote pojechalismy do rodzicow k i nawet nie pomyslalam zeby zabrac testy ale w niedziele ok poludnia poczulam sluz w poniedzialek po poludniu zrobilam test i kreska druga byla ciemniejsza od testowej rowniez we wtorek a w srode juz pokazalo ze owu nie ma to czyli zeby zobaczyc ktory to dzin to mierzenie temp jedynie?
-
A gdziez. Przez te 5 dni doprowadza mnie do szalu
Joke !
Uwielbiam te wolne dni, po kilku latach pracy 12h codziennie plus weekendy i inne cuda w PL tu odżył bardzo
Eeej a pisałam wam ze wczoraj odwiedzilo mnie dwóch panów strażaków?
Rajusku jeden to takie ciacho był Alez mial usmiech !
A potem wrócił mąż hehehe joke mąż i tak jest nr jedenWaldhauzerM lubi tę wiadomość