Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Znaczy sxyje to chyba juz poznaje czy ona wysoko czy nisko. I czasem jestem pewna na 100% ze jest twarda. Ale z miękkością mam problem i otwartością. A śluzu to prawie wg brak. Raczej ten z podniety częściej u mnie występuje haha
olej z wiesiolka chyba na sluz to sie tylko bierze do owulacji -
eveli_na wrote:Za mundurem ...
A tak poważnie to nie zdarza mi się zwracać uwagę na obcych facetów, ale wiesz taka syt. Wchodzą tłumacza co i jak ( chodzilo o czujniki dymu) i jeden stal i tlumaczyl a drugi ten mmmm robił za tlo no to jak się miałam nie paczec jak to takie usmiechniete bylo.
Tu ludzie sie usmiechaja tak po prostu. Inaczej od razu sie rozmawia. -
Albo nie pij wody
Gizmo ja nie dlubie po ovu bo uważam ze jednak paluchy nie koniecznie powinny być tam pchane codziennie. To dość sterylne srodowisko, biorąc pod uwagę ze może dojść do zapłodnienia to wiesz można pod pazurem cos wsadzić. Jakiś bakcyl.
Tak mis ie wydaje.
A zpoza tym nie widzę sensu badania szyjki po ovulacji, skoro wiem ze byla to niech ta szyja juz sobie żyje własnym życiem. Mnie badanie szyji jest potrzebne tylko do wyznaczenia ovu wiec odpuszczam druga polowe cyklu. -
zapachmalin wrote:Zazdraszczam. Może im wcale nie chodziło o czujniki tylko na panieńskim mieli densić? może chcieli się rozebrać?
-
eveli_na wrote:Simie jest ogolno bardzo dobre. Tylko glutowate