Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:Waldziu a plamisz jeszcze ? Czy tylko wczoraj?
Gizmo u ciebie cykl ile trwa ? Bo widzę ze zaczelysmy razem a ty juz po ovu
Witam. Ja już w domku po imprezie..
Teraz dopiero znalazłam trochę czerwonej poświaty w sluzie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Margaretka89 wrote:Waldziu a Ty jak się czujesz?
A dzięki kochana. Czuję się.. Na tronie se siedzę. Spokój mam..
Teraz trochę lepiej ale taki stres miałam przez kilka ostatnich dni że wysiadam psychicznie..
Trochę popłakałam ale dobrze mi to zrobiło bo upusciłam to co w sobie dusiłam. Prosto spod szpitala wsiadłam w auto i jechałam do Mc donalda żeby w spokoju złapać wi fi i Was powiadomić.. Ale jak ruszyłam tylko autem to wybuchłam takim płaczem że ryczałam do samego maka.. Że się udało to co było nieosiągalne przez tyle miesięcy że mam co chciałam.. To są emocje których nie da się opisać.. Jak się uspokoiłam wróciłam do domu..
To tak w skrócie..Tissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Wróciłam. Widzę ze zlot czarownic sie tu robi wieczorami
Drażnią mnie przecinki bo prawie po każdym,wyrazie mi,sie wstawiają.
Musze przepisy od Was pobrać jak te gluty przygotować i w jakich dawkach to przyjmować i tego wiesiolka.
O ile nie uda mi się w tym cyklu. Potem dwa miechy na antykach bede ale chyba to nie przeszkadza żeby produkcje śluzu rozpocząć .
Zanim wysle tego posta to znow bede musiała nadrabiać Wasze ehhh -
zapachmalin wrote:Nie mogę się doczekać tej chwili w naszym przypaku. Cudownie.
Czy to nie dziwne ze Nasze zycie sklada sie z samych kreseczek? Kreski z mierzeniem temp, czerwone kreski wyznaczonej owu, potem te na teście dwie..zapachmalin, WaldhauzerM, 91patka91 lubią tę wiadomość