Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Wiecie.. Jak pytam Antosia czy chce mieć rodzeństwo to mówiąc tak zawsze łamanym głosem i ma łezki w oczkach..
Ej no kutwa nie ryczta Nooo..
Znam ten ból. Mój synek też wiecznie dopytuje się o rodzeństwo i opowiada co by robił gdyby miał. Nawet plany snuje gdzie będzie łóżeczko, jakie zabawki i takie tam. A jak się pyta kiedy będzie dzidziuś to już nie wiem co odpowiadać. Zabrakło mi wymówek... -
Margaretka89 wrote:Znam ten ból. Mój synek też wiecznie dopytuje się o rodzeństwo i opowiada co by robił gdyby miał. Nawet plany snuje gdzie będzie łóżeczko, jakie zabawki i takie tam. A jak się pyta kiedy będzie dzidziuś to już nie wiem co odpowiadać. Zabrakło mi wymówek...
-
Gizmo wrote:Waldziu a mąż w domu? Pewnie Cie bedzie po brzusiu teraz mizial pól nocy z radosci
Tak w domu. No miział już i już jak sami autem jechaliśmy to mówił że fajnie tak we trójkę już jechać. Musi się pilnować bo o mnie mówi w liczbie mnogiej he he.Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny