Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tempka skacze po owulce bo uwalniane jajo produkuje progesteron a on zwiększa temperaturę ciała. Jeśli jest ciąża to progesteron jest dalej produkowany i tempka utrzymuje się wysoko, a jeśli ciąży brak to tempka spada bo progesteron nie jest wytwarzany. Jak coś pomyliłam to poprawcie
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
LILA87 wrote:dziewczyny nie kumam kiedy nastepuje ta owulka!! gdy jest skok temp do gory? to wlasnie ten dzien? czy to swiadczy tylko o tym ze w ciagu 3dni powinnam miec owulke?
-
Gizmo wrote:Kazda z Nas nie może się doczekać tych dwóch magicznych kreseczek
Czy to nie dziwne ze Nasze zycie sklada sie z samych kreseczek? Kreski z mierzeniem temp, czerwone kreski wyznaczonej owu, potem te na teście dwie..
dziwne to jest to ze sa takie ktore nie chca tych dwoch kreseczek a tak szybko je widza a te ktore chca najbardziej musza tyle czekac -
Margaretka89 wrote:Zostaw to będziemy Cię podglądać My tu wszystkie mamy udostępnione Bierz z nas przykład
Hahaha, no widzę, że same ekshibicjonistki Spoko, to udostępnie.
Chociaż jak dla mnie to już 3 dzień spadku, więc raczej jutro się wszystko rozwieje. I od nowaMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:No w poniedziałek będę musiała iść do lab. bo oszaleję ale nie wiem, nie chce mi się wierzyć.
To zrób jutro betę.. Podobno w każdym szpitalu robią betę na żądanie tak jak mnie dzisiaj..
Idź jutro.. Ty mniej stresu będziesz miała a i my przy okazji he he.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 23:29
91patka91, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.