Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:To zrób jutro betę.. Podobno w każdym szpitalu robią betę na zadanie tak jak mnie dzisiaj..
Idź jutro.. Ty mniej stresu będziesz miała a i my przy okazji he he.
Chętnie bym poszła, ale nie wiem jak to w de się odbywa, a nie za bardzo zdążyłam to póki co wyczaić Więc chyba poczekam bo oni tu w niedziele wszystko pozamykane, na cztery spusty -
WaldhauzerM wrote:To zrób jutro betę.. Podobno w każdym szpitalu robią betę na żądanie tak jak mnie dzisiaj..
Idź jutro.. Ty mniej stresu będziesz miała a i my przy okazji he he.
heheheh no my to przede wszystkim, bo jak tak każda z was w niecierpliwości będzie trzymać to ja na zawał zejdę za niedługozapachmalin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
91patka91 wrote:dziwne to jest to ze sa takie ktore nie chca tych dwoch kreseczek a tak szybko je widza a te ktore chca najbardziej musza tyle czekac
No dokładnie tak.. Ale wiesz coś w tym jest.. Bo jak tak czekasz na te 2 kreski i w końcu je widzisz to potrafisz to docenić cieszyć się bardziej niż te inne. I to jest magia.Margaretka89, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Bedzie tak ze wszystkie zajdą tylko,ja znowu pusta zostane