Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:A może zajdziemy wszystkie za jednym zamachem Waldi nas zapyli hihihihihih
Spoko. Jestem za
Oj gdybym tylko mogła podzieliła bym się z Wami no... Takie kochane jesteście..Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ale Wy wszystkie jesteście zakręcone, na chwilę nie można Was zostawić bo potem kilka stron lektury, nie nadąrzam czytać ☺ zazdroszczę Waldzi już ten stres ma za sobą jeszcze tylko za 9 miesięcy wizyta na porodówce
zapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
zapachmalin wrote:Dawaj dawaj, a ja lecę do wanny bo mnie P woła od godziny, woda mi wystygnie. Wrócę to nadrobię.
A co do wykresu to szczerze myślicie, że szanse są? Bo ja już nie wiem co myśleć. ;x
To Ty się ze swoim P pluskasz? eeee noooo To chyba dużą wanne maciezapachmalin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Ale Wy wszystkie jesteście zakręcone, na chwilę nie można Was zostawić bo potem kilka stron lektury, nie nadąrzam czytać ☺ zazdroszczę Waldzi już ten stres ma za sobą jeszcze tylko za 9 miesięcy wizyta na porodówce
Już porodówka? Najpierw zgaga, żylaki i przenośne wc przez 40 tygodniWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ojojoj Gizmo to nie dobrze.. Bardzo nie dobrze.. Rzekła bym ujowo... Ale co zrobić.. Różowa strona uzależnia..
Weźcie się przeproscie.. Przepraszanie jest fajne..Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość