Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Na ludzki rozum tak powinno być... Ale jak naprawdę jest?
Kimis a z kluciem w jajniku to jak jest? Przed czy po?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Hm, serio?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Sama też nie ogarniam bólów jajNika ;')
-
Angela1982 wrote:Mnie bolał prawy przed owu i od kilku dni znów boli, tzn takie kłócia to saMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:A bolą Was jajniki przed @? Mnie tak. W sumie nie wiem czemu skoro tylko endo się złuszcza ale to przecież nie w jajniku... złota myśl na dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 13:09
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:A bolą Was jajniki przed @? Mnie tak. W sumie nie wiem czemu skoro tylko endo się złuszcza ale to przecież nie w jajniku... złota myśl na dziś
Tylko w moim udanym cyklu bóle miesiączkowe miałam parę dni przed @, myślałam, że to @ tuż tuż.
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Kim87 wrote:Tak chyba chodziło zmieni hormonalne przed @ choć tego nie miewalam przed poronieniem
-
Kim87 wrote:Mnie czasem jajcory tez pykaja po owu. Ale już tak nie zwracam uwagi bo zaczynam sobie wkrecac. Od momentu innego śluzu niż płodny daje sobie spokój z nadinterpretowaniem wszystkiego
-
Angela1982 wrote:Znam to,to nasz 3 cs. A miałam już wszystkie istniejace objawy ciąży kazdy sygnal od organizmu uznawalam że to już z pewnością to. A potem okres i ryk, ehhh głupia babaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Angela1982 wrote:Znam to,to nasz 3 cs. A miałam już wszystkie istniejace objawy ciąży kazdy sygnal od organizmu uznawalam że to już z pewnością to. A potem okres i ryk, ehhh głupia baba
Każda dziewczyna tutaj tak ma, ja to nawet w @ próbuje wyszukać objawów ciążowych, że to tylko plamienie dopóki się nie rozkręci.Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
A ja mam doła od wczorajszego wieczoru....
nie długo urodziny mojej siostry, przyjeżdża nasza kumpela z maleństwem, które ma kilka mięsiecy i będzie jej szwagierka w ciąży... 6 tydzień a obnosi się z tym jakby była co najmniej w połowie...
A moje maleństwo w niebie