Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolciaaa26 wrote:Tyllo ze ja po badaniu hsg nie miałam zadnych bóli jedynie przez kontrast a od dwóch dni odczuwam bóle jak na @.Dzien przed badaniem test owu pokazał smiley face a dzien po badaniu były przytulanka potem dwa dni pozniej tez były przytulanka wiem ze to nie ma nic do zeczy ale mam 20dc na pobranie krwi a jak dostane @ przed to du...pa bedzie:/
-
Pączek wrote:No nie chwalmy dnia przed zachodem słońca
Nie nakręcam się - ale fakt - miło z rana zobaczyć taki skoczekudaje że nie mysle
nie no wiem że u mnie to bylby cud nad cudami
Aleeee... wiara czyni cuda
I nadzieja matką głupich hihiPączek lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Czyli podejscie jak ja
udaje że nie mysle
nie no wiem że u mnie to bylby cud nad cudami
Aleeee... wiara czyni cuda
I nadzieja matką głupich hihi
Ja trzymam za nas kciukasy
Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:o i proszę - Dzięki polubieniu Czekoladowej mam 1000 polubionych postów
Brawo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce5cd2739d4b.jpgPączek lubi tę wiadomość
-
Mayes wrote:Czesc dziewczyny. Juz dostal moj gin wxniki bety i okazalo sie ze byla ekstremalnie niska i nie wyklucza bardzo wczesnego poronienia. Ale w sumie mozna uznac ze nic jednak nie bylo. Ulzylo mi
Kochqna trzymam kciuki za kolejny cykl :*
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dziewczyny mam pytanie, dziś moj 20dc.owulacje wg swoich obserwacji i ovu miałam 11 DC i dziś jest 9 dpo. Ponieważ pracuje naprawdę różnie temp piszę z godz 14 najczęściej, wiem Ze to słabo alę jakoś mocno Nie biorę tego do siebie, traktuje go bardziej w formie zabawy aczkolwiek biorę pod uwagę wyliczenia ovu. Obecnie mam bardzo wrażliwe piersi i samopoczucie takie jakby przeziębienie ale nie dokońca. Ale moje pytanie jest takie, dlaczego po wpisaniu dzisiejszej temp która utrzymuje się na ładnym poziomie ponad 37,ovu zmienił mi czas owulacji co komletnie mi nie pasuje, znam swoje ciało doskonale i wiem że już minęła, pozdrawiam
-
Angela1982 wrote:Dziewczyny mam pytanie, dziś moj 20dc.owulacje wg swoich obserwacji i ovu miałam 11 DC i dziś jest 9 dpo. Ponieważ pracuje naprawdę różnie temp piszę z godz 14 najczęściej, wiem Ze to słabo alę jakoś mocno Nie biorę tego do siebie, traktuje go bardziej w formie zabawy aczkolwiek biorę pod uwagę wyliczenia ovu. Obecnie mam bardzo wrażliwe piersi i samopoczucie takie jakby przeziębienie ale nie dokońca. Ale moje pytanie jest takie, dlaczego po wpisaniu dzisiejszej temp która utrzymuje się na ładnym poziomie ponad 37,ovu zmienił mi czas owulacji co komletnie mi nie pasuje, znam swoje ciało doskonale i wiem że już minęła, pozdrawiamMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO