Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela1982 wrote:Też myślę że należy ufać sobie i swojemu ciału a reszta to tylko zabawaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:A mam pytanie do tych które biorą euthyrox - czy macie po nim wzrost apetytu ? No ja mam takie parcie na jedzenie że w szoku jestem - co chwila coś co chwila czuje sie głodna i szukam jedzenia
Pączuś możliwe, metabolizm przyspiesza, więc możesz mieć większy apetyty. Też się szybciej spalaprzy niedoczynności jeść się aż tak nie chce, a mimo tego szybciej się tyje. Taka zależność
-
Czekoladka
Powiedziałaś, że po inofem'ie masz dużo energii
Ja z wrażenia, że tylko zamówiłam wskoczyłam w dres i jestem po ćwiczeniach z Mel B :DD
Już na mnie działaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
smerfetkaaa wrote:Czekoladka
Powiedziałaś, że po inofem'ie masz dużo energii
Ja z wrażenia, że tylko zamówiłam wskoczyłam w dres i jestem po ćwiczeniach z Mel B :DD
Już na mnie działaIdealnie
Ciekawe co to będzie jak Ci przyjdą
-
klaudiag wrote:cześć dziewczyny czy okres w połowie cyklu to długo może trwać?
-
Cherry_Blossom wrote:Dzięki za odp
czyli się nie wstrzelilismy w tym cyklu
-
klaudiag wrote:cześć dziewczyny czy okres w połowie cyklu to długo może trwać?
W poprzednim cyklu miałam krwawienie od 10 do 20dc przez sensacje hormonalne. Powinnaś pilnie iść do lekarza, bo mogą być też inne rzeczy, niezbyt przyjemne. Lekarz musi Ci zrobić usg i sprawdzić co się dzieje!
Coś się ostatnio działo? Bierzesz jakieś leki, hormony? -
Bella_Bella wrote:Czy ktoś może wie czy Capivit A+E można brać podczas starań? Mam brać przez 30 dni 1 tabletkę dziennie. Nie wiem w jakieś ilości jest wit A bo jeszcze nie nabyłam.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO