Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:A ja mam doła od wczorajszego wieczoru....
nie długo urodziny mojej siostry, przyjeżdża nasza kumpela z maleństwem, które ma kilka mięsiecy i będzie jej szwagierka w ciąży... 6 tydzień a obnosi się z tym jakby była co najmniej w połowie...
A moje maleństwo w niebie
:***28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
AniaŁ123 wrote:W poprzednim cyklu miałam krwawienie od 10 do 20dc przez sensacje hormonalne. Powinnaś pilnie iść do lekarza, bo mogą być też inne rzeczy, niezbyt przyjemne. Lekarz musi Ci zrobić usg i sprawdzić co się dzieje!
Coś się ostatnio działo? Bierzesz jakieś leki, hormony?
ale ja bylam i mialam usg w październiku i nic nie mowil lekarz ze cos sie dizeje nie tak
zadzwonie do niego dzis i juz jak powie zebym sie nie przejmowala to bedzie dobrze
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś możliwe, metabolizm przyspiesza, więc możesz mieć większy apetyty. Też się szybciej spala
przy niedoczynności jeść się aż tak nie chce, a mimo tego szybciej się tyje. Taka zależność
-
nie długo urodziny mojej siostry, przyjeżdża nasza kumpela z maleństwem, które ma kilka mięsiecy i będzie jej szwagierka w ciąży... 6 tydzień a obnosi się z tym jakby była co najmniej w połowie...
A moje maleństwo w niebieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
A moje maleństwo w niebieBądź silna :*
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
A moje maleństwo w niebieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO