Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudiag wrote:fajnie dziękuje a jak mam to zapisac w wykresie jako początek nowego cyklu?
-
Kim87 wrote:To tu norma
Kim rozumiem że to Twoje klientki?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:Tycie - o nie nie - nie moge ! No gdzie ! Nie nie nie
Pączuś właśnie nie tycie, właśnie raczej w drugą stronę. Przy niedoczynności ma się zwolniony metabolizm, jak sobie zwiększysz ilość hormonów, czyli leczysz tą niedoczynność, to metabolizm powinien przyspieszyć, ale też się nie nastawiaj, bo to nie jest reguła.
Lata temu gdy zaczęłam się leczyć, to przy odpowiedniej diecie schudłam prawie 10 kg! Ostatnio przytyłam i nie mogłam tego zbić i już wiadomo dlaczego, TSH wyleciało w górę. -
klaudiag wrote:niestety to nie plamienie krew z malymi skrzepami
-
Dziewczynki mam pytanie ale trochę odbiegajace od tematu...
Od paru dni pobolewaja mnie boki w okolicach bioder a może nad biodrami promieniujacy do odcinka lędźwiowego,to jest taki dziwny ból i raczej umiarkowany, ale nie chcę znowu lecieć do lekarza bo powiedzą że chyba jestem nawiedzona, że co chwilę coś heheNie tak dawno robiłam wszystkie badania i były ok. czasem mam wrażenie jakbym mi było zimno w moje boczki
i bardziej chyba prawa strona, myślicie, że to mogą być nerki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 14:03
-
klaudiag wrote:tylko ze ja mam problemy z miesiaczka tak czy siak ja bralam regulan na wywolanie okresu wczesniej nie mialam pol roku jak nie bralam lekow
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś właśnie nie tycie, właśnie raczej w drugą stronę. Przy niedoczynności ma się zwolniony metabolizm, jak sobie zwiększysz ilość hormonów, czyli leczysz tą niedoczynność, to metabolizm powinien przyspieszyć, ale też się nie nastawiaj, bo to nie jest reguła.
Lata temu gdy zaczęłam się leczyć, to przy odpowiedniej diecie schudłam prawie 10 kg! Ostatnio przytyłam i nie mogłam tego zbić i już wiadomo dlaczego, TSH wyleciało w górę. -
Violet146 wrote:Dziewczynki mam pytanie ale trochę odbiegajace od tematu...
Od paru dni pobolewaja mnie boki w okolicach bioder a może nad biodrami promieniujacy do odcinka lędźwiowego,to jest taki dziwny ból i raczej umiarkowany, ale nie chcę znowu lecieć do lekarza bo powiedzą że chyba jestem nawiedzona, że co chwilę coś heheNie tak dawno robiłam wszystkie badania i były ok. czasem mam wrażenie jakbym mi było zimno w moje boczki
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Może cykl bezowulacyjny miałaś. Słyszałam że mogą być krótsze
Nie aż tak, ja mam bez owu i długość normalna. Nawet mam 2 fazowy cykl wg temperatur, śluzu itd. -
Violet146 wrote:Dziewczynki mam pytanie ale trochę odbiegajace od tematu...