Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dopadło mnie.. moja energia poszła w zapomnienie.. zasypiam ;/
A tu coś cichutko?
Violet nie wiem, czy widziałaś na poprzedniej stronie.. może masz problem kręgosłupowy typu rwa?Violet146 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:A ja jem za dwóch ! A biegać mi się nie chce i czasu nawet nie mam kiedy wiec boje się że zaraz w boki mi to pojdzie
Mi też się nie chce biegać, ćwiczyć, ruszać, tylko spaćTaka pogoda chyba. Teraz przygotowujemy się do zimy więc trzeba nabrać ciałka
Pączek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:No i dopadło mnie.. moja energia poszła w zapomnienie.. zasypiam ;/
A tu coś cichutko?
Violet nie wiem, czy widziałaś na poprzedniej stronie.. może masz problem kręgosłupowy typu rwa?
Ja też cały dzień zasypiam. Byłam teraz u dentysty i męczyłam się żeby nie zasnąć na tym fotelu. Wracam do domu i też nie będzie spania, bo na 18 muszę iść na zebranie wspólnoty mieszkaniowej :-[ -
AniaŁ123 wrote:Mi też się nie chce biegać, ćwiczyć, ruszać, tylko spać
Taka pogoda chyba. Teraz przygotowujemy się do zimy więc trzeba nabrać ciałka
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Ja też cały dzień zasypiam. Byłam teraz u dentysty i męczyłam się żeby nie zasnąć na tym fotelu. Wracam do domu i też nie będzie spania, bo na 18 muszę iść na zebranie wspólnoty mieszkaniowej :-[
Ja się nie angażuję we wspólnoty, podziwiam! -
Cherry_Blossom wrote:Miód z masłem stygnie, zaraz będziemy pierniczyć
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Tłuszczyku na zimę musi być
-
Lubię_czekoladę wrote:Ale jakby był TYLKO w cyckach i tyłku to ja bym się nie obraziła
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Hahahah nie ma tak dobrze żeby można było sobie wybrać; )
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Oj współczuję... może później uda Ci się wcześniej położyć..
Ja się nie angażuję we wspólnoty, podziwiam!
To pierwsze zebranie, poza tym ja pracuję w administracji nieruchomości, więc tak jakby muszę iść, bo w pracy by mnie wygwizdaliLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Nie jesteś sama ja też dzisiaj zjadłam 3 ciastka ;*;-p
Przed chwilą zjadłam 4 pralinki! Mam to w nosieZa chwilę dojem, bo zostały jeszcze trzy
pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
I znowu o jedzeniu?
u mnie dalej w pracy były cukierki... I żarłok jadł
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kurde wiecie co... koleżanki w pracy maja ostatnio temat o mojej ciąży
już prawie wiedzą hehe nawet dwie, co się nie lubią maja wspólny temat
a że miesiąc temu byłam na urlopie, to już całą teorie mają
plotkary paskudne! na szczęście mam swojego człowieka, który mnie informuje hehehe już się jej pytały czy kawę piję
Oczywiście nic nie wiedzą o staraniach, tylko ta jednaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 17:38
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
I mam do Was jeszcze pytanie? Czy jakoś można dodać swoje "objawy" tak jak "leki"? Wczoraj mam delikatne bóle w podbrzuszu (takie jak na okres, tylko mniej intensywne) i nie wiem jak mam to zaznaczyć na wykresieAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:I znowu o jedzeniu?
u mnie dalej w pracy były cukierki... I żarłok jadł
ja bym zjadła coś pysznego aaaa.. Ciagle mam wrażenie ze jest weekend i mogę sobie pozwolić