Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:I chyba ząb mnie boli
kuwa....
ból zęba najbardziej paraliżującym bólem ponoć
uciekaj do dentysty Kochana :*
-
pola89 wrote:ojjj to szybko umawiam się do dentysty! Zęby w ciąży trzeba mieć zdrowe
Nie mam wyjścia niestety. Chodzę do dentysty ale jak idę po kilku miesiącach przerwy to się strasznie boję31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Lubię_czekoladę wrote:No i dopadło mnie.. moja energia poszła w zapomnienie.. zasypiam ;/
Violet nie wiem, czy widziałaś na poprzedniej stronie.. może masz problem kręgosłupowy typu rwa?
Właśnie rozmawiałam przed chwilą z siostrą przez Skype i powiedziała mi że to nerki ona miała to samo miesiąc wcześniej...
Dupa blada...wszystko ale nie ciąża..
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Narazie czysto
Kiedyś zrozumiałam u lekarza.
Ale może to coś innego? Kiedyś jak bralam dupka to dostałam okresu podczas brania i te tak trwał i był skąpy. Do tej pory nie wiem co to było.. -
Violet146 wrote:Właśnie rozmawiałam przed chwilą z siostrą przez Skype i powiedziała mi że to nerki ona miała to samo miesiąc wcześniej...
Dupa blada...wszystko ale nie ciąża..dzisiaj ciagle mi się to zdarza, przepraszam
Violet może lepiej Żeby diagnozę postawił lekarz. Może to nie nerki.. Może coś innego, błachego albo ciążakto to wie..
Violet146 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Mi też się nie chce biegać, ćwiczyć, ruszać, tylko spać
Taka pogoda chyba. Teraz przygotowujemy się do zimy więc trzeba nabrać ciałka
Ps - tylko końce podcięłamAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Pączus ja po Euthyroxie mam całkowity zanik apetytu. Jem z rozsądku bo wiem że muszę. Wczoraj się przylapalam wieczorem na tym że cały dzień nic nie jadłam. Po prostu nie byłam wcale głodna.
Bo ja znowu czyje głód gdzie o tej porze nic nie jadłam -
Cherry_Blossom wrote:Ale napierniczylysmy:D
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cherry_Blossom wrote:Pochowane w pudełka:P
muszę coś zjeść
natychmiast
-
Lubię_czekoladę wrote:Skoro endometrium słabe to chyba niedobrze jeśli chodzi o zagnieżdżenie nie? Tak
Kiedyś zrozumiałam u lekarza.
Ale może to coś innego? Kiedyś jak bralam dupka to dostałam okresu podczas brania i te tak trwał i był skąpy. Do tej pory nie wiem co to było..
Nie biorę dupka. Dobrze zrozumialas jak endometrium jest liche to ciężko z zagnieżdżaniem31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pola89 wrote:I mam do Was jeszcze pytanie? Czy jakoś można dodać swoje "objawy" tak jak "leki"? Wczoraj mam delikatne bóle w podbrzuszu (takie jak na okres, tylko mniej intensywne) i nie wiem jak mam to zaznaczyć na wykresieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Musisz popatrzeć czy jest edycja pół po prawej stronie na dole
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Zjadłam kebaba........ Nie wiem co mi odbiło....... Mam wyrzuty sumienia i już wiem, ze to odchoruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 19:22
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Zjadłam kebaba........ Nie wiem co mi odbiło....... Mam wyrzuty sumienia i już wiem, ze to odchoruje
od czasu do czasu można mieć zachcianki
i je spełniać
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy