Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:czekoladka przykro mi, ściskam cię mocno...ja dziś reszte choji pije wiec razem bedziemy pić...siedze sama z dzieckiem na chacie, powiem wam ze czasami mam ochote w łeb sobie strzelic z tej samotnosci...
A gdzie maz? -
pola89 wrote:to wyluzuj się porządnie! Masz prawo do tego! Ja też kupiłam dużego desperadosa i będę pić
na widok małych dzieci w biedronce się popłakałam... Ze mną też nie najlepiej...
Przytulam mocno i dzisiaj relax na maksa(( przytulam!!!!
pola89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, robie sie bostwo i uciekam podbijac swiat :****
Milego wieczorupola89, Tuliska, Pączek, AniaŁ123, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, robie sie bostwo i uciekam podbijac swiat :****
Milego wieczoruAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:A ja wróciłam z pracy i ruszam do pracy
dom się sam nie posprzata kurka blaszka, motyla noga
czy obowiązki baby nigdy się nie kończą
a jutro sobota i kuuupa sprzątania...
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Masz racje! Popije sobie dzisiaj to moze @ laskawie sie zjawi..... Jednak nie jade na impreze autem, chociaz tyle;)
Czekoladka popij i później poprawNa pewno @ się zjawi.
A my wszystkie tutaj na forum
AAAAAAAAAammmmmmmmmmmmmmmm AAAAAAAmmmmmmmmmmmm!!!! Wywołujemy @ Czekoladkiemidomi, Tuliska, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Obawiam sie, ze na pol butli sie nie skonczy
Idź na całość! Idź na całość!!!
Ja piję whisky z colą za Twoją szybką @Tuliska lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Przepraszam - moze za bardzo panikuje i sie przejmuje niepotrzebnie każda głupota
Chyba powinnam bardziej wrzucić na luz a ja panika
Jak zawsze
Wiec przepraszam
PączuśPanikuj ile chcesz
Ja nie jestem lekarzem i nie chcę się wymądrzać, bo to jednak jest odpowiedzialność, ale ile mogę to chętnie pomogę! Ja mam trochę doświadczenia z tym dziadostwem i wiedzę tylko na podstawie mojego przypadku więc tym co wiem chętnie się podzielę. Jak tylko coś się dzieje to pisz od razu! :*
-
Ewi28 wrote:ja tez bym chciała tak jeść
ja to muszę się mega pilnować z żarciem, ostatnio sobie pofolgowałąm i 3 kg na plusie jest
Ewi witaj w klubie, ja też mam 3kg a czasem nawet 4kg na plusie. Jutro idę biegaćMy tutaj mamy też grupę motywacyjną dla biegaczek
-
Ewi28 wrote:to moje to totalne dno
Kochana ja wcześniej miałam 0,008 i mój poprzedni lekarz twierdził że jest okTwoje jest w normie, więc jeszcze nie jest źle. A leczysz się? Podobno lepiej jest mieć za niskie niż za wysokie TSH przy planowaniu.
-
Tuliska wrote:A ja wróciłam z pracy i ruszam do pracy
dom się sam nie posprzata kurka blaszka, motyla noga
czy obowiązki baby nigdy się nie kończą
Ja przed chwilą usiadłam, bo prasowanie, sprzątanie itd., a jutro ciąg dalszy, mój mi nie pomoże bo idzie do pracy