Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3989a254cde7.jpg
Ja nie pracuję w korpo, ale mój piątek wygląda właśnie takLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja już w domku
Za chwilkę biorę się za obiad i najnowszy odcinek Chirurgów
Kupiłam sobie czekoladowy deserek i bede oglądać !
Juz nie moge sie doczekac
PS - wiesz że 9 odcinek jest ostatnim w tym roku10 bedzie dopiero 17 stycznia
D-R-A-M-A-T !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 17:06
-
Pączek wrote:Tak wlasnie myslalam
Ania a eutyrox podnosi temp ? Wiesz cos o tym ?
Na pewno przy wysokim poziomie TSH temperatura ciała jest niższa niż przy niskim TSH, wiąże się to z tym, że przy niedoczynności (wysokie TSH) metabolizm zwalnia, zwalnia krążenie, natomiast przy nadczynności dzieje się na odwrót, czyli wszystko przyspiesza, krążenie krwi, czyli temperatura ciała też powinna wzrosnąć. Skoro bierzesz euthyrox to twój metabolizm właśnie powinien przyspieszać. Ale nie mam pojęcia w jakim stopniu się to odbija na konkretnej temperaturze. -
Ewi28 wrote:to ja przy moim TSH 0,32 mam mega metabolizm
Ja przez dłuższy czas miałam TSH ok 0,01, a szału nie byłoAle jak już mi wzrosło do 4,89 to poczułam różnicę.
-
Właśnie wracam od gina...
Wszystko tak, jak powinno być... Owulacja potwierdzona, endometrium ładne, macica "sprzyjająca", hormony ładne (oprócz nieszczęsnej prolaktyny po obciążeniu), do badań spermy nie można się przyczepić, a mimo wszystko dupa... Kazał mi się zgłosić po świętach i wtedy będziemy się kierować na hsg... Nie może mi wcześniej dać skierowania, bo wymagany jest rok starań...
Ogólnie dół ciąg dalszy...
Zostaje mi poczekać i może wtedy coś ruszy...Evelin, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Na pewno przy wysokim poziomie TSH temperatura ciała jest niższa niż przy niskim TSH, wiąże się to z tym, że przy niedoczynności (wysokie TSH) metabolizm zwalnia, zwalnia krążenie, natomiast przy nadczynności dzieje się na odwrót, czyli wszystko przyspiesza, krążenie krwi, czyli temperatura ciała też powinna wzrosnąć. Skoro bierzesz euthyrox to twój metabolizm właśnie powinien przyspieszać. Ale nie mam pojęcia w jakim stopniu się to odbija na konkretnej temperaturze.
-
Czekoladka,
Jak tam beta?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ewi28 wrote:do ciąży dobre jest takie TSH?przy poprzedniej miałam kolo 1
Podobno przy ciąży najlepsze jest ok 1,5, ale różnie lekarze mówią, czasem 1-2, czasem 1,5-2,5. -
Pączek wrote:Ok Dzięki - to by tłumaczyło ze jem za 10 a na wadze mi się to nie odbija - bo słodyczy fura na wieczór, następnego dnia spory obiad a waga ani drgnie. W ciągu dnia zazwyczaj było mi zimno itp tak teraz siedze rozebrana i mówie ze mi gorąco i kaloryfery chce zakręcać
Dokładnie, tak to działa -
LILITH.P wrote:WALDI URODZIŁA! 2880 GRAMÓW, 50 CM SZCZĘŚCIA. URODZIŁA O 16:20
Waldiiii
Ale była akcjaI jakie cudowne zakończenie!!!!
Mamy chłopca na forum