Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Waldi kazała przekazać, że rodzi
Gdy bedzie na siłach, Bedzie dawać znać
OGROMNE KCIUKI ZA NICHEvelin lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Koło 16:00 jakoś.. Albo po 17:00
Zawsze jak robiłam betę i dostawałam wyniki to się stukałam w czoło, że głupia jestem
Daj znać co Ci wyjdzie
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Waldi kazała przekazać, że rodzi
Gdy bedzie na siłach, Bedzie dawać znać
OGROMNE KCIUKI ZA NICH
O matko!!! Już? To strasznie wcześnie. Co się stało? Miała rodzić w święta.
Trzymam kciuki i czekamy na wieści -
AniaŁ123 wrote:O matko!!! Już? To strasznie wcześnie. Co się stało? Miała rodzić w święta.
Trzymam kciuki i czekamy na wieści
Ania napisala tak, ale to o 8rano..
- Walduś mi napisała - Przewożą mnie do matki polki... Jestem przerażona. Pessar ściągnęli rozwarcie na 3 cm Leoś waży 2800 i wg usg 34 tc więc w razie porodu tam jest sprzęt odpowiedni... boję się jak cholera.
Z pol godz temu rozwarcie bylo na 5 i silne skurcze, żeby szybciutko wszystko poszlo..
Caly czas z telefonem w reku czekam na jakies info :*Kim87 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Ania napisala tak, ale to o 8rano..
- Walduś mi napisała - Przewożą mnie do matki polki... Jestem przerażona. Pessar ściągnęli rozwarcie na 3 cm Leoś waży 2800 i wg usg 34 tc więc w razie porodu tam jest sprzęt odpowiedni... boję się jak cholera.
Z pol godz temu rozwarcie bylo na 5 i silne skurcze, żeby szybciutko wszystko poszlo..
Caly czas z telefonem w reku czekam na jakies info :*
Biedny Walduś, stresu się naje/najadłaOby wszystko poszło szybko i sprawnie!!! A Leoś urodził się silny i zdrowy :*
Evelin lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dlaczego nie zmienisz pracy?
-
Kim87 wrote:Dziewczyny spokojnie od 24tc dzieci się rodzą. Trzymajmy za nią kciuki
Ja się nie znam, dlatego byłam w szoku
Tak czy inaczej Waldi raczej się tego nie spodziewała
Mamy już Królewnę, teraz czas na Księcia na forum
Evelin lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dzezabella a przełożeni to nie są przypadkiem teść i brat Twojego faceta?
Teść mojego faceta byłby moim ojcem
A co do zmiany to ciągle szukam czegoś innego, przede wszystkim w normalnych godzinach, bo nocki strasznie dają mi w kość, ale średnio mi idzie aktualnie. Chyba za dużo wymagam... -
Dzezabella wrote:Nie, ale faktycznie, pracuję w firmie gdzie szefostwo to rodzina.
Teść mojego faceta byłby moim ojcem
A co do zmiany to ciągle szukam czegoś innego, przede wszystkim w normalnych godzinach, bo nocki strasznie dają mi w kość, ale średnio mi idzie aktualnie. Chyba za dużo wymagam...hehe
-
AniaŁ123 wrote:Ja pól godzinki wcześniej
Ale jak już będzie 15, to prawie jak 15.30
Zatem odliczamy razem
Już prawie odlocik robie...już szykuje sobie liste z zakupami co mam dziś ze sklepu zgarnąć po drodze do domuDzezabella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość