Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogóle to Heloł baby co za smęty od rana. Nie pozwalam no juz każda niech walnie setkę bądź znje tabliczkę czekolady i do roboty a nie narzekanie etc. Spinamy poślady i do przodu. Samo się nie zrobi
czarnulka24, Dzezabella, Violet146, pola89, AniaŁ123, Cherry_Blossom, Tuliska, ines., Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
ines. wrote:dziewczyny w pracy tak to jest... ja w zeszłym tygodniu byłam 2 dni w szpitalu to szef komentował do ludzi, że na pewno nie jestem w szpitalu tylko robić mi sie nie chce...
także tego... w ciąży też pewnie jestem wymyślonej.
nie ma się co przejmować i denerwować. to tylko praca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 09:30
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzień dobry Kochane moje!!!! :-*
PiąteczekAleż się cieszę!!! Jeszcze tylko 6 godzin i domek.
Życzę wszystkim żeby na zegarach po godzinie 9 nagle pojawiła się 15/16Myślę że jest szansa
Pączek, Tuliska, Evelin lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane moje!!!! :-*
Życzę wszystkim żeby na zegarach po godzinie 9 nagle pojawiła się 15/16Myślę że jest szansa
Dzis mam luzny dzień więc już głowę mam weekendowąAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane moje!!!! :-*
-
Dzezabella wrote:Mówiłam wam, że brakuje nam recepcjonistek i że ostatnio miałam zmianę z jedną nową, która była u mnie na szkoleniu. Po mojej zmianie młoda zrezygnowała, i oczywiście to moja wina. "Kierowniczka recepcji" (od siedmiu boleści) wczoraj zaczęła się po mnie wydzierać, że skoro nie pasuje mi atmosfera to właśnie sobie przejebałam do reszty i że mam się szykować na nockę w sylwestra. No i kilka innych, niedopuszczalnych haseł...
-
Lubię_czekoladę wrote:Nic nie zrozumiałam
no rzucać, no
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 09:55
Dzezabella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzezabella wrote:Ja nie chce, bo na 19.30 idę do pracy na 12h
ja też nie chcę...od 8 mam jutro szkolenie, na które sama się zapisałam na początku września i chyba to był błądmuszę zrobić albo prezentację,albo coś napisać..w zależności,ile chcę punktów dostać... a jak prezentacja to na forum opowiadać... bleeeeech! chyba pójdę, wyjątkowo, na łatwiznę i ogarnę mini esej
po co mi to było?bym sobie pospała, poleżała z Małżem... ;( ;( ;( -
Dzezabella wrote:Ja nie chce, bo na 19.30 idę do pracy na 12h
Dzezabella, dla Ciebie wstrzymujemy zegary -
Dzezabella wrote:Niestety nie żartuję... zastanawiam się teraz jak to rozwiązać... czy olac i robić swoje, czy jakoś sie "zemścić"...
polecam zimne lody, spacer na luzaka... i może jakieś zapalenie zatok? angina... 2 tygodnie na zwolnieniunajlepiej wdrożyć w połowie grudnia, do końca roku spokój, kierowniczka się osruta z wrażenia
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Ja jestem tak senna, że boję się o monitor, że go nagle połknę
Oj męczę się bardzo. Ostatnio lepiej śpię, ale i tak się nie wysypiam. Na jutro mam tyle planów, że nie będzie czasu na spanie. -
LILITH.P wrote:polecam zimne lody, spacer na luzaka... i może jakieś zapalenie zatok? angina... 2 tygodnie na zwolnieniu
najlepiej wdrożyć w połowie grudnia, do końca roku spokój, kierowniczka się osruta z wrażenia
ale mam nadzieję, że już na początku grudnia będę mogła im rzucić inne zwolnienie
pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Jak mi wpieprzą tego sylwestra, to tak zrobię
ale mam nadzieję, że już na początku grudnia będę mogła im rzucić inne zwolnienie
Tak będzie!!!!Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Jak mi wpieprzą tego sylwestra, to tak zrobię
i to jest jeszcze lepszy plan!!!mina szefowej bezcenna...
za wszystko inne zapłacisz kartą..Dzezabella, pola89 lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Dzień dobry
Jak pozytywnie! Podoba mi sięDzezabella, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy