Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Weekend a mi sie wyc chce.. Dzisiaj mam impreze ale tak sie zle czuje, ze nie chce pic i jade autem.. Jutro sobota, moj wychodzi i bede sama..
i to pewnie z @ albo co gorsza bez.. Do dupy to wszystko.. Caly weekend osobno.. W ndz pewnie pojdzie na silownie i spotkac sie z kumplami i mamy poniedzialek..
Paczek jaki planyszykuja sie jakies balety?
W sobote mam urodziny siostry B ale ja prowadze wiec sie nie napije
W niedziele moj tez zawsze ucieka na silke i siedzi tam kilka godzin - ja to sie cieszę ze go nie bedzie bo na spokojnie moge porobić sobie swoje rzeczypooglądać głupie programy i seriale bez słuchania za uchem ze co Ty znowu za głupoty oglądasz
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:widzę, że mamy podobnego doła
mogłybyśmy się spotkać i razem ponarzekać na cały świat
A tak serio, to głowa do góry! Nawet jak @ nie przyjedzie wtedy, co trzeba, to wizyta nie będzie zmarnowana, bo przecież masz wyniki badań i konsultacja będzie na ich podstawietaki zarcik
Mam wyniki z kwietniawiec dupa blada, mamy prawie grudzien
ale masz racje zawsze cos
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Jak mam podobnie - weekend głownie osobno
W sobote mam urodziny siostry B ale ja prowadze wiec sie nie napije
W niedziele moj tez zawsze ucieka na silke i siedzi tam kilka godzin - ja to sie cieszę ze go nie bedzie bo na spokojnie moge porobić sobie swoje rzeczypooglądać głupie programy i seriale bez słuchania za uchem ze co Ty znowu za głupoty oglądasz
czyzby Na noze?
tesciowa to katuje
Ja w kolo ogladam Kosci, Z archiwum X i Hałsamoj najchetniej Top Gear i tu sie rodzi walka o pilota
jak tylko ktores wyjdzie z pokoju, jego strata
-
Pączek wrote:No to do stolicy daleko nie ma
Na kawę mozna jezdzic
Moze kiedys uskutecznimy jakis zlot czarownicPączek, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Haha a co ogladasz
czyzby Na noze?
tesciowa to katuje
Ja w kolo ogladam Kosci, Z archiwum X i Hałsamoj najchetniej Top Gear i tu sie rodzi walka o pilota
Ogladam Orange is the new black
Chirurdzy
Troche tvnowskich programów typu Top model i Azja
A mam sporo zaległościnadrabiać musze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 07:11
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Nieeee na noże - tego nie ogladam
Ogladam Orange is the new black
Chirurdzy
Troche tvnowskich programów typu Top model i Azja
A mam sporo zaległościnadrabiać musze
-
Lubię_czekoladę wrote:Haha a co ogladasz
czyzby Na noze?
tesciowa to katuje
Ja teraz na zaległym urlopie oglądam American Horror Story
Witam się z rana...Ale się wczoraj na wieczór nażarłam.od dzis dietka jak nic
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Why ?
Pączek, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Ja teraz na zaległym urlopie oglądam American Horror Story
Witam się z rana...Ale się wczoraj na wieczór nażarłam.od dzis dietka jak nic
-
Hej
Ja wczoraj też się wieczorem nażarłam jak mała świnkazamówiliśmy sushi i nadrabialismy zaległości w tv - azja express i hell's kitchen na którym zasnelam
Pączek, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Czekoladka,
Jakami to może nieee hehe chociaż?
Wszystko oczywiście napisz, co i jak w klinicebadania pewnie do powtórzenia, ale zawsze jakieś tło jest
No będę dzisiaj sępić twardo to skierowanie, może się uda...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzezabella wrote:Hej
Ja wczoraj też się wieczorem nażarłam jak mała świnkazamówiliśmy sushi i nadrabialismy zaległości w tv - azja express i hell's kitchen na którym zasnelam
Ja wczoraj tez Azja jeden odcinek i zasnęłam jak dzieciakDzezabella lubi tę wiadomość