Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Ja to bym chciała foto ! Ja chce zobaczyc jak wyglada
Mówisz? Masz
Kiepska jakość zdjęcia. Kolor jest troszkę ciemniejszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03c853f16184.jpgLILITH.P, Pączek, Violet146, Lubię_czekoladę, pola89, Tuliska, nikola2877, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ładna
i ten podnózek extra !!
No właśnie woleliśmy wziąć taką pufę luzem, a nie narożnik na stałe, bo może spełniać wiele funkcji, zwłaszcza jako podnóżek, ale też do siedzenia przy większej liczbie osób
Dziękuję bardzo Kochane za miłe słówko :*Pączek lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:a ja mam choje w lodówce
pijecie winko juz po owu?
PijemyPączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Mówisz? Masz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03c853f16184.jpg
Ładna, ja też właśnie chcę podobną zwłaszcza jeśli chodzi o kolor to ciemny szary/popielaty
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Mówisz? Masz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03c853f16184.jpgAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:a ja mam choje w lodówce
pijecie winko juz po owu?
Pączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Wpadam z okolicznościową wizytą po mojej lekarskiej wizycie - dziecior rośnie ładnie, serce jest i wszystko na swoim miejscuZa 3tyg mam prenatalne, nie rzygam (właśnie wcinam jeżyki z kokosem, choć nie powinnam...), nie plamię, śpię standardową ilość godzin na dobę.
Brzuch mi wybulwiło, więc chyba będę oznajmiać w pracy żem w ciąży, bo zaraz się plotki zaczną
Ściskam i całuję gorąco, posyłam ciężarowe wibracje które Was ciężarnie nastrojąPączek, Lubię_czekoladę, Kim87, czarnulka24, Cherry_Blossom, Violet146, AniaŁ123, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Szaron wrote:Hej dziewczynki
Wpadam z okolicznościową wizytą po mojej lekarskiej wizycie - dziecior rośnie ładnie, serce jest i wszystko na swoim miejscuZa 3tyg mam prenatalne, nie rzygam (właśnie wcinam jeżyki z kokosem, choć nie powinnam...), nie plamię, śpię standardową ilość godzin na dobę.
Brzuch mi wybulwiło, więc chyba będę oznajmiać w pracy żem w ciąży, bo zaraz się plotki zaczną
Ściskam i całuję gorąco, posyłam ciężarowe wibracje które Was ciężarnie nastroją
To super ! Fajnie ! ❤️❤️
Wysyłaj wibracji ile wlezieprzydadzą sie
Szaron lubi tę wiadomość
-
Ściskam i całuję gorąco, posyłam ciężarowe wibracje które Was ciężarnie nastroją
chętnie przygarne wibrację -
Ściskam i całuję gorąco, posyłam ciężarowe wibracje które Was ciężarnie nastrojąCherry_Blossom lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Super SzaronZdrówka i jeszcze raz zdrówka :*
Szaron lubi tę wiadomość
-
Aaaa... przez tą kanapę zapomniałam się podzielić wrażeniami z wizyty u ginki
W sumie to nic nowego, żadnych sensacji. Badania niby ok, większość w normie, chociaż jakiś tam stosunek różnych hormonów mógłby wskazywać na policystyczne, ale znowu miałam robione usg przez wielu lekarzy i żaden nigdy niczego takiego nie zauważył, zawsze wszystko wyglądało czysto i wzorowo. Więc tutaj nie wiadomo.
Dostałam tylko dupka 2x1 na lichy progesteron. I na koniec, ale najważniejsze, muszę unormować tarczycę, bo ostatnio moje TSH niczym kolejka górska wznosi się i opada, przy tym cykle mi się rozregulowały. W każdym razie jak już unormuję tarczycę, to mam się do niej zgłosić, ale już poza luxmedem, zrobi mi monitoring, jak potwierdzi brak owu, to będzie mi coś dawać na wywołanie i monitorować. Poza tym dała mi skierowanie do poradni ginekologiczno-endokrynologicznej w klinice UJ, ale tam są straszne terminy. Jutro spróbuję tam zadzwonić.
To tyle, żadnych niespodzianek, ale to dobrze.