Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Nie dziwię się, bo każda kobieta chce wyglądać pięknie
. Jeśli to będzie farbą bez amoniaku to nie powinna zaszkodzić, ale fryzjerem bądź lekarzem to ja nie jestem, więc nie mogę cię zapewnić W 100%, ale jak już wspominałam jeśli masz obawy to poczekaj do drugiego trymestru. Albo zapytaj wujka Google
w googlach patrzyłam piszą cuda hehe no nic poczekam albo zapytam moja panią ginekolog27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nikola
Tak mi przykro...
Jutro mam wizytę u gina i zamierzam ostro negocjować hsg, ale nie wiem czy się uda...
Mam pytanie: chciałabym powtórzyć cytologię, a biorę dzisiaj ostatnią dawkę luteiny, wiec chyba jutro nie będę mogła, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 18:31
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Nikola
Tak mi przykro...
jutro mam wizytę u gina i zamierzam ostro negocjować hsg, ale nie wiem czy się uda...
mam pytanie: chciałabym powtórzyć cytologię, a biorę dzisiaj ostatnią dawkę luteiny, wiec chyba jutro nie będę mogła, prawda?pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Kochana ja nie wiem, niestety. Mój gin robi mi cyto nawet nie pytając o zdanie - w poniedziałek zaprosił mnie na fotel słowami "pokaż kotku co masz w środku" - a potem zrobił cytologię... tak że ten
mi się wydaje, że nie powinno stosować leków dopochwowych 2-3 dni przed
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Ale wiesz co jeszcze? Dzisiaj wszyscy chodzą wkur... mama do mnie dzwoniła, to mówiła że nie wie co ze sobą zrobić, mąż też i powiedział że u niego w pracy dzisiaj wszyscy jacyś tacy nadpobudliwi. Może to jednak bio niekorzystny
Moja kolezanka z pracy bierze 50 euthyroxu i od 3 dni ma uderzenia gorąca - moment cisnienie do góry, robi sie czerwona i mowi ze czuje sie tak jak by zaraz miała zemdleć -
AniaŁ123 wrote:Mnie niby ciągnie do słodkiego, ale jak coś zjem to czuję to przez kilka godzin i jest mi od tego niedobrze. Dziwne. Od wczoraj tak mam
Teraz przyszłam z pracy - i szukam słodyczy - jem jabłko ale czuje ze to nie to - niby słodkie ale nie to - głowy sie nie da oszukaćDzezabella, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:No nieźle
mi się wydaje, że nie powinno stosować leków dopochwowych 2-3 dni przed
https://parenting.pl/portal/przygotowanie-do-cytologii-cz-22 Tutaj znalazłam, że nawet 3-5 dni po odstawieniu powinno się zrobić.pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:https://parenting.pl/portal/przygotowanie-do-cytologii-cz-22 Tutaj znalazłam, że nawet 3-5 dni po odstawieniu powinno się zrobić.
Dzezabella lubi tę wiadomość
30 lat
Dzezabella wrote:https://parenting.pl/portal/przygotowanie-do-cytologii-cz-22 Tutaj znalazłam, że nawet 3-5 dni po odstawieniu powinno się zrobić.
30 lat
Pączek wrote:A moze - moze to to
Moja kolezanka z pracy bierze 50 euthyroxu i od 3 dni ma uderzenia gorąca - moment cisnienie do góry, robi sie czerwona i mowi ze czuje sie tak jak by zaraz miała zemdleć
To powinna zmienić dawkę, np 1x w tygodniu zamiast 50 wziąć 25. Tak się robi, dopóki objawy nadczynności nie ustąpią. Jeśli nadal nic, to w kolejnym tygodniu zrobić tak w dwa dni. Tak mi lekarz mówił. -
Pączek wrote:No ja jak wieczorem pożarłam tort to z jednej strony zrobiło mi sie lepiej ze zjadlam az drugiej miałam mega wyrzuty ale czułam sie ok
Teraz przyszłam z pracy - i szukam słodyczy - jem jabłko ale czuje ze to nie to - niby słodkie ale nie to - głowy sie nie da oszukać
Wiesz że ja się wczoraj na noc obżarłam jak nie wiem, a waga i tak mi poleciała w dół? Minimalnie, ale jednak. Wcześniej jak zjadłam coś na noc, albo wypiłam wino, to rano +1kg! Podoba mi się toViolet146, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:To powinna zmienić dawkę, np 1x w tygodniu zamiast 50 wziąć 25. Tak się robi, dopóki objawy nadczynności nie ustąpią. Jeśli nadal nic, to w kolejnym tygodniu zrobić tak w dwa dni. Tak mi lekarz mówił.
Mowi ze sama boi sie zmieniac sobie dawkę -
A tak odbiegając od tematu, przed momentem panowie przywieźli mi piękną kanapę do salonu, którą zamówiliśmy miesiąc temu
Miała być później, a tu taka niespodzianka
Pączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Wiesz że ja się wczoraj na noc obżarłam jak nie wiem, a waga i tak mi poleciała w dół? Minimalnie, ale jednak. Wcześniej jak zjadłam coś na noc, albo wypiłam wino, to rano +1kg! Podoba mi się to
No ja wlasnie zastanawiam sie chips albo czekolada -
Pączek wrote:No tak jej mowilam ale powiedziała ze idzie za tydzien do lekarza i niech on decyduje
Mowi ze sama boi sie zmieniac sobie dawkę
A no pewnie że tak lepiej