Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:
Chciałam jeszcze kupić termometr owulacyjny ale nie mieli
Ja za to ostatnio wszędzie widzę, nawet w rossmanie i super pharmie
nikola2877 wrote:Jednak nie bliźniakijedno jedno.
Pisałam wam ostatnio o mojej mamie... Niestety stracila maleństwo.nie potrafimy się jakos otrząsnąć po tym.
Gdzieś mi ta informacja umknęła, przykro mi... -
nikola2877 wrote:Jednak nie bliźniaki
jedno jedno.
Pisałam wam ostatnio o mojej mamie... Niestety stracila maleństwo.nie potrafimy się jakos otrząsnąć po tym.
Nikola bardzo mi przykro -
Pączek wrote:Kurde ale ja nigdy tak nie miałam - a od wczoraj nerw bezpodstawny - tabsy mi tak namieszały ?
a bierzesz od razu całą dawkę? lekarz nie kazał Ci jakby przyzwyczajać organizmu? ja startowałam od 1/4 tabl. i super było. Z drugiej strony pewnie każdy też inaczej reaguje. -
Pączek wrote:Kurde ale ja nigdy tak nie miałam - a od wczoraj nerw bezpodstawny - tabsy mi tak namieszały ?
Ja znam takie uczucie i wiem że u mnie to tylko tarczyca. Ostatnio był dramat, tylko mi wyskoczyła niedoczynność, a Ty biorąc euthyrox mogłabyś się wprowadzić w nadczynność. Chociaż wątpię przy takiej dawce. A znowu z drugiej strony, dzięki temu że głupie 3 dni brałam wyższa dawkę już się czuje lepiej, więc to działa błyskawicznie. Kurczę ja nie chcę się mądrzyć, bo każdy jest inny, ja znam tylko mój przypadek, a i tak błądzę w tym wszystkim, jeśli będzie coraz gorzej, to chyba lepiej będzie jak się zbadasz.
A który masz dc? Może to inny objaw? -
nikola2877 wrote:Jednak nie bliźniaki
jedno jedno.
-
LILITH.P wrote:a bierzesz od razu całą dawkę? lekarz nie kazał Ci jakby przyzwyczajać organizmu? ja startowałam od 1/4 tabl. i super było. Z drugiej strony pewnie każdy też inaczej reaguje.
Ja sie zastanawiam czy przy moim lekkim ADHD nie zadziałalo to właśnie w ten sposób że nerwowa sie robie bo nie mam gdzie oddać energii która sie kumuluje to w złość idzie -
AniaŁ123 wrote:Ja znam takie uczucie i wiem że u mnie to tylko tarczyca. Ostatnio był dramat, tylko mi wyskoczyła niedoczynność, a Ty biorąc euthyrox mogłabyś się wprowadzić w nadczynność. Chociaż wątpię przy takiej dawce. A znowu z drugiej strony, dzięki temu że głupie 3 dni brałam wyższa dawkę już się czuje lepiej, więc to działa błyskawicznie. Kurczę ja nie chcę się mądrzyć, bo każdy jest inny, ja znam tylko mój przypadek, a i tak błądzę w tym wszystkim, jeśli będzie coraz gorzej, to chyba lepiej będzie jak się zbadasz.
A który masz dc? Może to inny objaw?
narazie mysle ze sie poobserwuje troche - moze to przejściowe, moze moja skumulowana energia zamienia się w nerwowość bo nie ma ujścia bo nie biegam bo nie mam cholerka czasu. Np teraz poszłabym ale siedze w robocie jesczze, zakupy po drodze chce zrobic wiec juz na bieganie czasu nie ma a pewnie jak wróce do domu to bede padnięta jak mucha
Mam paarcie na słodycze straszne
wiecej objawów nie mam -
Pączek wrote:tak 25 odrazu całą
Ja sie zastanawiam czy przy moim lekkim ADHD nie zadziałalo to właśnie w ten sposób że nerwowa sie robie bo nie mam gdzie oddać energii która sie kumuluje to w złość idzie
ze mnie też wulkan energii...Chociaż przy niedoczynności bywam ospała. Ja startowałam 4 dni na 1/4, potem 4 na 1/2 i dopiero całą, endo stwierdził, że uniknie się szokudawka niby niska, ale pomimo wszystko dla organizmu coś nowego.
Jak masz dużo energii to odstaw też słodycze... wiesz, jak działa cukier - jeszcze bardziej pobudza.Pączek lubi tę wiadomość
-
Czarnulko
nie mogę znaleźć Twojego postu,a odnośnie farbowania, to jeśli farba jest bez amoniaku to chyba można w każdym trymestrze farbowaniem wlosy, bo chodzi o to by nie wdychać szkodliwych substancji czyli najbardziej Amoniaku. A jeśli masz obawy to się powstrzymaj do drugiego trymestru, bo wtedy najważniejsze organy dziecka są już ukształtowane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 17:37
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Czarnulko
nie mogę znaleźć Twojego postu,a odnośnie farbowania, to jeśli farba jest bez amoniaku to chyba można w każdym trymestrze farbowaniem wlosy, bo chodzi o to by nie wdychać szkodliwych substancji czyli najbardziej Amoniaku. A jeśli masz obawy to się powstrzymaj do drugiego trymestru, bo wtedy najważniejsze organy dziecka są już ukształtowane.
oki dziękija mam swoje ładne ciemne włosy ale jak ostatnio poroniłam i byłam trochę nie do życia to mnie każdy namawiał żeby iść coś dla siebie zrobić dla odmiany i zrobiłam sobie ombre bardzo ładnie mi w nim ale już minęło około pół roku włosy podcięłam i teraz to wygląda tak dziwnie hehe;/ a tak myślałam że zblizają się święta lece odwiedzić rodzinę więc bym sobie coś zrobiła
ale jak ma coś zaszkodzić to poczekam - dla dzidziusia wszystko27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:ze mnie też wulkan energii...Chociaż przy niedoczynności bywam ospała. Ja startowałam 4 dni na 1/4, potem 4 na 1/2 i dopiero całą, endo stwierdził, że uniknie się szoku
dawka niby niska, ale pomimo wszystko dla organizmu coś nowego.
Jak masz dużo energii to odstaw też słodycze... wiesz, jak działa cukier - jeszcze bardziej pobudza. -
czarnulka24 wrote:oki dzięki
ja mam swoje ładne ciemne włosy ale jak ostatnio poroniłam i byłam trochę nie do życia to mnie każdy namawiał żeby iść coś dla siebie zrobić dla odmiany i zrobiłam sobie ombre bardzo ładnie mi w nim ale już minęło około pół roku włosy podcięłam i teraz to wygląda tak dziwnie hehe;/ a tak myślałam że zblizają się święta lece odwiedzić rodzinę więc bym sobie coś zrobiła
ale jak ma coś zaszkodzić to poczekam - dla dzidziusia wszystko
Nie dziwię się, bo każda kobieta chce wyglądać pięknie. Jeśli to będzie farbą bez amoniaku to nie powinna zaszkodzić, ale fryzjerem bądź lekarzem to ja nie jestem, więc nie mogę cię zapewnić W 100%, ale jak już wspominałam jeśli masz obawy to poczekaj do drugiego trymestru. Albo zapytaj wujka Google
-
Pączek wrote:19 dzien cyklu przy cyklach 26/27 dniowych
narazie mysle ze sie poobserwuje troche - moze to przejściowe, moze moja skumulowana energia zamienia się w nerwowość bo nie ma ujścia bo nie biegam bo nie mam cholerka czasu. Np teraz poszłabym ale siedze w robocie jesczze, zakupy po drodze chce zrobic wiec juz na bieganie czasu nie ma a pewnie jak wróce do domu to bede padnięta jak mucha
Mam paarcie na słodycze straszne
wiecej objawów nie mam
Ale wiesz co jeszcze? Dzisiaj wszyscy chodzą wkur... mama do mnie dzwoniła, to mówiła że nie wie co ze sobą zrobić, mąż też i powiedział że u niego w pracy dzisiaj wszyscy jacyś tacy nadpobudliwi. Może to jednak bio niekorzystny -
Pączek wrote:Ale mnie ciągnie do słodkiego - jak nie zjem to chora chodzę
Mnie niby ciągnie do słodkiego, ale jak coś zjem to czuję to przez kilka godzin i jest mi od tego niedobrze. Dziwne. Od wczoraj tak mam