Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Nie, ale faktycznie, pracuję w firmie gdzie szefostwo to rodzina.
Teść mojego faceta byłby moim ojcem
A co do zmiany to ciągle szukam czegoś innego, przede wszystkim w normalnych godzinach, bo nocki strasznie dają mi w kość, ale średnio mi idzie aktualnie. Chyba za dużo wymagam...Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ja nóżkami już ładnie przebieram
Już prawie odlocik robie...już szykuje sobie liste z zakupami co mam dziś ze sklepu zgarnąć po drodze do domu
Ja już od 1,5 godziny nic nie robię, tylko siedzę na necie i odliczam minutyAle chyba szybciej by mi zleciało gdybym się czymś pożytecznym zajęła
Eeee taaammm....
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja już od 1,5 godziny nic nie robię, tylko siedzę na necie i odliczam minuty
Ale chyba szybciej by mi zleciało gdybym się czymś pożytecznym zajęła
Eeee taaammm....
-
Pączek wrote:no ja właśnie mała robotkę dostałam i tak sobie dłubie pomalutku ale generalnie już wiesz - głowa myslami poza firmą
Ja może jeszcze coś zacznę na tą godzinkę. Już cały internet przeczytałam -
Dzezabella wrote:Haha, nie
skąd taki pomysł?
-
Dzezabella wrote:Nie, ale faktycznie, pracuję w firmie gdzie szefostwo to rodzina.
Teść mojego faceta byłby moim ojcem
HahaMógłby jeszcze być brat Twojego faceta ze swoim teściem, czyli ojcem swojej żony, czyli bratowej Twojego faceta
Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Haha
Mógłby jeszcze być brat Twojego faceta ze swoim teściem, czyli ojcem swojej żony, czyli bratowej Twojego faceta
coś chyba pokręciłam
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Wydawało mi się, że kiedyś pisałaś o Szwagrze.. I jakimś tacie
AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Może faktycznie wspominałam że mój przyszły teść zna "piąte przez dziesiąte" mojego szefa. Ale, żeby nie było zbyt prosto, spróbuje wam to wytłumaczyć. Mój Szef-Teść jest szefem wszystkich szefów. Jest jego córka, która udaje że pracuje i jej mąż "zięć" który jest zaraz po szefie-bogu. Jest też syn złota rączka. Ale na szczęście to nie moja rodzina
Najlepsze jest tłumaczenie typu: córka szwagra ma teścia, którego brat drugiej żony na syna...Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Najlepsze jest tłumaczenie typu: córka szwagra ma teścia, którego brat drugiej żony na syna...
to jest i tak jeszcze w porządku, gorzej się połapać w siostrach ciotecznych, stryjach, stryjenkach itp
Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
a ja sobie właśnie z tych nudów prześledziółam ile trwały moje cykle od stycznia tego roku i co? raz miałam tylko 28 dniowy a tak to krótsze
nigdy nie zwracałam na to uwagi bo po co?...i dwa razy miałam dłuższe niż 28 dni...hm...muszę pomyśleć bo chyba sama sobie cykl rozregulowałam braniem w wakacje tabletek anty 2 opakowania przez przerwy...
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane moje!!!! :-*
PiąteczekAleż się cieszę!!! Jeszcze tylko 6 godzin i domek.
Życzę wszystkim żeby na zegarach po godzinie 9 nagle pojawiła się 15/16Myślę że jest szansa
I po 15.. ta damAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:I po 15.. ta dam
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Haha, taaak
to jest i tak jeszcze w porządku, gorzej się połapać w siostrach ciotecznych, stryjach, stryjenkach itp
U mnie siostry cioteczne nie występują na szczęście, to są po prostu kuzynki -
Pączek wrote:Hehehe i co ciekawego w tych internetach piszą ?
Ahhh... czego nie piszą"Są na świecie rzeczy, które się nawet fizjonomom nie śniły"
[cyt. F.K.]
Pączek lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:I po 15.. ta dam
Ja już w domkuZa chwilkę biorę się za obiad i najnowszy odcinek Chirurgów
Pączek lubi tę wiadomość