Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:
zaraz się napcham cukierkówto może mi sie humor poprawi
Nie żałuj sobie Bejbe
Mnie też strasznie kuszą te moje biurowe cukiereczki! Prowadzę ze sobą wewnętrzną walkę, ale czuję że przegrywam -
Ja mam od wczoraj strasznie dużo śluzu. Ciekawe czy mogła mi się przydarzyć owulacja w tym cyklu. Na wszelki wypadek
wczoraj było, dzisiaj może też się postaram
Ale ja już na poważnie zaczynam myśleć o tej stymulacji. W wolnej chwili czytam wątki o CLO i pregnylu i widzę że rokowania są dobreAle to dopiero od nowego roku, już się nie mogę doczekać.
-
AniaŁ123 wrote:Nie żałuj sobie Bejbe
Mnie też strasznie kuszą te moje biurowe cukiereczki! Prowadzę ze sobą wewnętrzną walkę, ale czuję że przegrywam
Ide do sekretariatu niby kawkę z ekspresu walnąć a po drodze z szafki zgarniam 5 cukierków - strasznie to jest
Mało tego - ja od prawie 2 tyg nie biegałam - Dramat w kratkę - doopa rośnie -
Pączek wrote:Hahaha - mam to samo
Ide do sekretariatu niby kawkę z ekspresu walnąć a po drodze z szafki zgarniam 5 cukierków - strasznie to jest
Mało tego - ja od prawie 2 tyg nie biegałam - Dramat w kratkę - doopa rośnieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Hahaha - mam to samo
Mało tego - ja od prawie 2 tyg nie biegałam - Dramat w kratkę - doopa rośnie
W tym tyg. byłam tylko w niedzielę, a w poprzednim też raz w weekend. To za mało, bo rezultatów nie widać. Najgorsze jest to, że mamy w Krakowie coraz większy smogDzisiaj rano już wygrałam walkę z maską przeciwsmogową, bo też na rowerku, ale jakoś nie wyobrażam sobie w tym biegać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 08:32
-
Elza wrote:cześć dziewczyny, czy jest tu któraś albo znacie dziewczynę która zaszła w ciążę przy aglutynacji partnera na poziomie 2? u nas taka sytuacja
w styczniu minie 3 lata starań. szukam dobrej nowiny ze to możliwe. oczywiście mowie o naturalnym a nie inseminacji. bo mój mąż nie bierze pod uwagę żadnych badań i leczenia. tylko suplementacja nam została.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana ja też od 2 tyg mam mega lenia i z treningami w kratkę u mnie. Widzisz obie będziemy doopiaste
Ja się dołączam do klanuKim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
HeHehe
Ja dzisiaj też jakaś z dołem wstałam...same złe myśli po głowie mi chodzą
złości mnie w pracy wszystko, tylko się powstrzymuję
i nawet z nikim mi się gadać nie chce.. No chyba, że muszę...
więc dołączam się do dzisiejszych złych humorówAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:Laski - trzeba sie znowu jakiś zmotywować
Wiem - wiem - ciężko będzie - ale chyba wypadaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączek wrote:Dobre pytanie
Nie wiem
Może trzeba wdrożyć już projekt plaża 2017już? Trochę wcześnie
ale próbować można
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy