Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Potrzebuję pozytywnej energii!
Kim87, Cherry_Blossom, Kasztanek, Pączek lubią tę wiadomość
-
jakieś czarnowidztwo tu się uprawia, gdzie zapał, energia, pozytywne nastawienie? doopska do roboty a nie narzekać
a tak serio to wiem, że to wszystko jest frustrujące ale nie możecie się załamywać i poddawać.
idą święta, czas na prezenty :*Lubię_czekoladę, Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:jakieś czarnowidztwo tu się uprawia, gdzie zapał, energia, pozytywne nastawienie? doopska do roboty a nie narzekać
a tak serio to wiem, że to wszystko jest frustrujące ale nie możecie się załamywać i poddawać.
idą święta, czas na prezenty :*Może na wiosnę będzie lepiej
-
na wiosnę to Wy już wszystkie na fioletowej będziecie
Kim87, pola89, Cherry_Blossom, emidomi lubią tę wiadomość
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ines. wrote:jakieś czarnowidztwo tu się uprawia, gdzie zapał, energia, pozytywne nastawienie? doopska do roboty a nie narzekać
idą święta, czas na prezenty :*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Czekoladka,
U mnie 12cs, wiec jestem tuż za Tobą...
Wisienka,
Cherry_Blossom, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cherry_Blossom wrote:Na wiosnę to ja miałam już z wózkiem popoierdzielać
:*
jeszcze będziesz!!
-
Aaaa dziewczyny! Muszę Wam jeszcze coś powiedzieć!
Ten lekarz skomentował duphaston tak:
Jeśli wzięty przed owulacją- owulacji nie zatrzymuje ALE może zepsuć endometrium i jest problem z zagnieżdżeniem.. Ponoć jako tako sam w sobie w tym zagnieżdżeniu też specjalnie nie pomaga..
Tak tylko chciałam Wam przekazać co Pan doktor specjalista powiedział..Kim87 lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Moje biedne jak tu smutno:*przytulam Was wszystkie mocno. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym, żeby wszystkim Wam się udało. Modlę się za wszystkie Aniolkowe Mamusie i o te starajace sie. Powiem Wam jedno. Warto walczyć o swoje marzenia. Gdy mam kryzys... Gdy przychodzą trudności przypominam sobie słowa, które wyczytałam u naszej Parsleyek: im bardziej pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki. I chce w to wierzyć.... Wierzyć w to, że i dla nas wszystkich wyjdzie Sloneczko. Całuje Was dziewczyny. I sciskam serdecznie:*
Biedroneczko jak mi miło KochanaKim87, Violet146, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja tez nie lubie
Klapło mi wszystko - od 10 min siedze i nic mi sie nie chce - wiem ze musze szykować sie do pracy ale nie mam jakos nastroju
Pączuś...
Mało sprzyja nam tu listopad, może chociaż jakieś mikołajkowe bądź świąteczne groszki się pojawią. Tak jak Kimi wrzuciła na listę grudzień ostatnim miesiącem w roku niech będzie najlepszym!
Za nas wszystkie trzymam kciuki!Kim87, Lubię_czekoladę, pola89, Pączek lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Kim87 wrote:Ej ja też i co gooowno. Trzeba walczyc
Krótko, rzeczowo i na temat
mimo tego, że temat beznadziejny
Kim87 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Czekoladka,
U mnie 12cs, wiec jestem tuż za Tobą...
A ja zaraz za Wami, bo tuż za rogiem 12cs :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Jeśli można się dopisać do testowania to ja 17.12
Tak pod naszą rocznicę
Na którą jak zwykle będzie @
Normalnie no @, no fun!
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Aaaa dziewczyny! Muszę Wam jeszcze coś powiedzieć!
Ten lekarz skomentował duphaston tak:
Jeśli wzięty przed owulacją- owulacji nie zatrzymuje ALE może zepsuć endometrium i jest problem z zagnieżdżeniem.. Ponoć jako tako sam w sobie w tym zagnieżdżeniu też specjalnie nie pomaga..
Tak tylko chciałam Wam przekazać co Pan doktor specjalista powiedział..
A ja znowu dostałam dupka na endo i na ewentualne zagnieżdżenie -
Witajcie dziewczyny. Wczoraj Was głównie podczytywałam. Miałam taki nastrój do dupy. Dziś już czuję ciąg dalszy podłego nastroju. Jak na złość natykam się wszędzie na tematy ciążowe. Wściekami się na zmianę z popłakiwaniem. Pewnie taka sytuacja przed @. Już zaczęłam brudzić przedokresowo. Ale cóż. Kilka dni i przystąpię na nowo do walki. Już teraz trzymam kciuki za każdą z nas z osobna.
Kim87 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
AniaŁ123 wrote:A ja znowu dostałam dupka na endo i na ewentualne zagnieżdżenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 11:22
-
Kasztanek wrote:Witajcie dziewczyny. Wczoraj Was głównie podczytywałam. Miałam taki nastrój do dupy. Dziś już czuję ciąg dalszy podłego nastroju. Jak na złość natykam się wszędzie na tematy ciążowe. Wściekami się na zmianę z popłakiwaniem. Pewnie taka sytuacja przed @. Już zaczęłam brudzić przedokresowo. Ale cóż. Kilka dni i przystąpię na nowo do walki. Już teraz trzymam kciuki za każdą z nas z osobna.
Tulę :*
Ale zauważyłam również, że koło 5dc humorek wraca z nowymi nadziejamiKasztanek lubi tę wiadomość