Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:mnie na prolaktynę w górnej granicy też nic nie dano, miałam zrobić z obciążeniem, a pojawił się groszek
jedynie co - to castagnus 2 opakowania i inofem
castagnus to na ciążę czy na starania?
-
pola89 wrote:a powiedziała jak to zrobić?
Może uznacie mnie za szarlatankę jakąś, ale w naszej sytuacji wszystkie chwyty dozwolone. Ja niedawno odkryłam muzykę relaksacyjną. Kiedy mam chwilę i jestem sama w domu, lubię włączyć i po prostu leżeć. Oddycham spokojnie i skupiam na rozluźnianiu mięśni po kolei. Głupie albo i nie,ale mnie osobiście uspokaja.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanek wrote:Może uznacie mnie za szarlatankę jakąś, ale w naszej sytuacji wszystkie chwyty dozwolone. Ja niedawno odkryłam muzykę relaksacyjną. Kiedy mam chwilę i jestem sama w domu, lubię włączyć i po prostu leżeć. Oddycham spokojnie i skupiam na rozluźnianiu mięśni po kolei. Głupie albo i nie,ale mnie osobiście uspokaja.
NA FULL
-
LILITH.P wrote:wino, czerwone wino
rozluźnia i dobrze działa na endometrium
wino dobre na wszystkoEwi28, Lubię_czekoladę, AniaŁ123, ines. lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanek wrote:Już sobie powiedziałam, że w okresie okołostaraniowym będę chodziła wiecznie ubzdryngolona. Nikt mi nie zarzuci, że nie jestem wyluzowana
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cześć Laseczki:) wino polecam. W czasie okoloowulacyjnym wieczorkiem ja pilam winko, a maz przed przytulankiem kawe- podzialalo:) Paczus ja robiłam 10tka w 16 dniu po owulacji. Tak tylko przypominam:) życzę żeby kolejne listopadowe testy byly podobnie jak grudniowe- tylko pozytywne:)
Kim87 lubi tę wiadomość
LILITH.P wrote:na starania ciążowe
ponoć obniża poziom prolaktyny, dobrze działa na PMS - co muszę przyznać jest prawdą
-
Lubię_czekoladę wrote:Ok, kupuję
Pewnie!! Mnie to forum też nakłoniło do takich zakupówja wciągałam 2 tabsy, bo ważę więcej niż 60 kg
nie wiem, na ile pomogło, ale cyce przed @ nie bolały, jak zawsze, więc ta prolaktyna jednak ciutkę mniejsza musiala być
Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Laseczki, zarażam!!
Listopad zostawiamy za sobą, paczka gwoździ mu w tyłek, GRUDZIEŃ jest WASZ!!!
Kasztanek, 19Biedroneczka91, Kim87, Parsleyek, Lubię_czekoladę, Ewi28, Tuliska, pola89, emidomi, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Może uznacie mnie za szarlatankę jakąś, ale w naszej sytuacji wszystkie chwyty dozwolone. Ja niedawno odkryłam muzykę relaksacyjną. Kiedy mam chwilę i jestem sama w domu, lubię włączyć i po prostu leżeć. Oddycham spokojnie i skupiam na rozluźnianiu mięśni po kolei. Głupie albo i nie,ale mnie osobiście uspokaja.
Bardzo często słucham, ja preferuję relaksacyjny jazz, przyciemniane światło, świece i wanna pełna pachnących bąbelków
Ostatnio mój Ł. też się przekonał i słucha po pracy.
Super sprawa -
AniaŁ123 wrote:Ja mam największy problem z opanowaniem stresu jak właśnie idę badać prolaktynę
Stresuję się, aby się nie stresować
I chyba tak jest, że jak ktoś nam powie żeby się nie stresować, to my jeszcze bardziej stresujemy się, że się stresujemy i tak w koło maciejumam tak samo! I w tym cyklu nawet Bromek na prolaktyne chyba mi nie pomógł
normalnie zło wcielone we mnie wstapilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 13:25
-
Tuliska wrote:Aniu ja podnosze palucha w górę
mam tak samo! I w tym cyklu nawet Bromek na prolaktyne chyba mi nie pomógł
normalnie zło wcielone we mnie wstapilo
To może lepiej walczyć z przyczyną, czyli stresem, a nie ze skutkiem, czyli wysoką prolaktynąmoże zaczniemy wciągać jakąś meliskę
Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:To może lepiej walczyć z przyczyną, czyli stresem, a nie ze skutkiem, czyli wysoką prolaktyną
może zaczniemy wciągać jakąś meliskę
Nie wkurzaj mnie, bo mi prolaktyna skacze!!AniaŁ123, Kasztanek lubią tę wiadomość