Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja się cieszę, że 15 już się zbliża. Mam ostatnio takie nudy w pracy,że normalnie umieram. Najgorsze jest to, aby jakoś udawać ze się coś robi
A ja naprawdę nie mam czym się zająć. Ale jeszcze tylko 20 min, a jutro już piąteczek
Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Jak ja się cieszę, że 15 już się zbliża. Mam ostatnio takie nudy w pracy,że normalnie umieram. Najgorsze jest to, aby jakoś udawać ze się coś robi
A ja naprawdę nie mam czym się zająć. Ale jeszcze tylko 20 min, a jutro już piąteczek
a co robisz?jem knopersy bo promo w biedrze była
-
Dzioszki wiecie co?
Mam w pracy taką kulkę która odpowiada na pytania;) No i pytam się głupiej "to ja jestem w tej ciazuni czy nie?
No i co???
Nawet kulka kurna we mnie nie wierzy hehe
Odpowiedź "no"... chociaz zależy jak ja traktować, po polskiemu czy po angielskiemu;)Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki, u mnie nadal okresu brak, za to obolałe piersi i mega żyły na nich, aż się przeraziłam że tak jedna z żył się uwidoczniła. Sprawdzałam szyjke to jest tak w średnim położeniu i dość twarda, czyżby przepowiadała @? juz sama głupieje i nie wiem czy jestem w ciązy czy nie, bo dzis jakos tak się dziwnie czuje ale też nie wiem czy to raczej psychika działa
zwariuje dopóki się nie upewnie
35 lat, 2 ciąża -
nikola2877 wrote:Czesc dziewczyny!
Baaaardzo rzadko tu bywamprzez sytuacje pewne i z moja mama jakos ciężko się ogarnąć ;( a wy tyle skrobiecie ze ciężko nadarzyć :p
Cos się pozmieniało?
Kim! czy mogłabyś sie prosze odezwać do mnie?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Jak ja się cieszę, że 15 już się zbliża. Mam ostatnio takie nudy w pracy,że normalnie umieram. Najgorsze jest to, aby jakoś udawać ze się coś robi
Mi dziś tak wolno czas leci w pracy, że mam ochotę sobie w łeb strzelić
Jeszcze 1,5 h........ bleeeeee
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczynki, u mnie nadal okresu brak, za to obolałe piersi i mega żyły na nich, aż się przeraziłam że tak jedna z żył się uwidoczniła. Sprawdzałam szyjke to jest tak w średnim położeniu i dość twarda, czyżby przepowiadała @? juz sama głupieje i nie wiem czy jestem w ciązy czy nie, bo dzis jakos tak się dziwnie czuje ale też nie wiem czy to raczej psychika działa
zwariuje dopóki się nie upewnie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana jak.jesteś to jesteś i nic tego nie zmieni. Może hormon jeszcze za słaby bo to początek. Poczekaj kilka dni np do nd i zatestuje jak.@ nie przyjdzie
nie lubie takiej niepewności, wole mieć czarno na białym tak lub nie, no ale co zrobisz
chyba że małża dzisiaj troszkę pomęczę to @ przyspiesze jak ma przyjść
35 lat, 2 ciąża -
Kochane mam zła wiadomość wróciłam z usg dzidzia żyje wszystko ok z wymiarami alw pecherzyk zółtkowy za duzy ma 4.8527.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
I lekarz mówił ze nie chce mnie martwić alw może oznaczać koniec ciazy do 2 tyg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Kochane mam zła wiadomość wróciłam z usg dzidzia żyje wszystko ok z wymiarami alw pecherzyk zółtkowy za duzy ma 4.85
serce kochającej matki potrafi zdziałać cuda
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:Kim87 kochanie, zwariuje do niedzieli ale chyba jednak nie mam wyjścia
nie lubie takiej niepewności, wole mieć czarno na białym tak lub nie, no ale co zrobisz
chyba że małża dzisiaj troszkę pomęczę to @ przyspiesze jak ma przyjść
-
Ewi28 wrote:a co robisz?
jem knopersy bo promo w biedrze była
Pracuję w biurze administracji nieruchomości. Początkiem miesiąca jeszcze mam co robić, bo rachunki, rozliczenia, ale końcem to już dramat -
czarnulka24 wrote:I lekarz mówił ze nie chce mnie martwić alw może oznaczać koniec ciazy do 2 tyg