Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayes wrote:Cześć dziewczyny. Wrocilam do was z pytaniem. Wlasnie niedawno soboe usiadlam i poczulam bol w lewej piersi ( jestrm w 13 dc) i dotknelam a przy sutku pod skora duzy guz bolacy . Co to moze byc??? Ktoras miala z was cos takiego. Teraz mnie boli nawet jak nie dotykam
Nie uderzyłaś się?? Ja bym poszła do ginekologa, żeby zbadał sprawę. -
Mayes wrote:Przykladam ziemniaka moze zejdzie zapalenie.
-
emidomi wrote:Cześć, też mam 30 i staram się o trzecie dziecko. Jaka patologia? Patologia to odstępstwo od normy a nie chęć posiadania dziecka
DziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 20:58
emidomi lubi tę wiadomość
Elwira
-
Bella_Bella wrote:Cześć. Przepraszam, że się nie odzywam... Nawet Was nie czytam. Nie potrafię w tej chwili cieszyć się Waszymi ciążami i nadziejami... Nie jestem w stanie czytać o Waszych objawach i pozytywnych testach... Każdy dzień jest dla mnie coraz gorszy... Każda kobieta w ciąży i każdy śliczny bobas wywołuje te same uczucia i łzy... Nie potrafię zrozumieć tego co się stało... Chyba nigdy nie pogodze się z tym, że odebrano mi moj mały Cud... Wszystko wywołuje łzy... Może kiedyś do Was wrócę... Może kiedyś będzie lepiej... Ale nigdy nie zapomnę...
[*] Trzymaj się cieplutkoElwira
-
Witam sie dziewczęta
Dawno mnie tutaj nie było -
Bellus
kochanie
no co mam Ci powiedzieć? Jeśli sobie nie potrafię pomóc...
Ale mam nerwa znów... odwazylam się i pojechalam po przyjaciolki w ciazy. I wszystko bylo dobrze do czasu az mi powoedziala ze jej blizniaczka (też moja dobra kumpela) chce synusiowi Alan dać na imię ! A ja kur.. wiele wiele lat powtarzam że jeśli kiedykolwiek będę miała syna to Alan będzie... jezuuuu zagotowalo się we mnie! Mam ochotę zrobić komuś krzywdę
... ja chyba psychiatry potrzebuje. taka głupota a we mnie takiego agresora wywołuje że się trzese ze złości.
Dziewczyny czy ze mną naprawdę jest tak źle? To nie normalne chyba prawda? -
Bella_Bella wrote:Cześć. Przepraszam, że się nie odzywam... Nawet Was nie czytam. Nie potrafię w tej chwili cieszyć się Waszymi ciążami i nadziejami... Nie jestem w stanie czytać o Waszych objawach i pozytywnych testach... Każdy dzień jest dla mnie coraz gorszy... Każda kobieta w ciąży i każdy śliczny bobas wywołuje te same uczucia i łzy... Nie potrafię zrozumieć tego co się stało... Chyba nigdy nie pogodze się z tym, że odebrano mi moj mały Cud... Wszystko wywołuje łzy... Może kiedyś do Was wrócę... Może kiedyś będzie lepiej... Ale nigdy nie zapomnę...07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Tuliska wrote:Bellus
kochanie
no co mam Ci powiedzieć? Jeśli sobie nie potrafię pomóc...
Ale mam nerwa znów... odwazylam się i pojechalam po przyjaciolki w ciazy. I wszystko bylo dobrze do czasu az mi powoedziala ze jej blizniaczka (też moja dobra kumpela) chce synusiowi Alan dać na imię ! A ja kur.. wiele wiele lat powtarzam że jeśli kiedykolwiek będę miała syna to Alan będzie... jezuuuu zagotowalo się we mnie! Mam ochotę zrobić komuś krzywdę
... ja chyba psychiatry potrzebuje. taka głupota a we mnie takiego agresora wywołuje że się trzese ze złości.
Dziewczyny czy ze mną naprawdę jest tak źle? To nie normalne chyba prawda?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:Pestko witaj z nami
Czarnulko trzymam kciuki najmocniej na świecie!
Mayes polecam ginekologa jak najszybciej
Bellus
Ja chyba jutro zatestuje, 10 dpo, 27 dc07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Kim87 wrote:Wisnia testuj bo u mnie lipton. Znów wodnisty sluz a u mnie to zapowiedź @
Trzymam kciuki za ciebie ;*;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 22:02
-
Dziewczyny!!! Przywołuję Was do porządku! Choćby co się działo nie poddajemy się, nie smucimy się! Doceniamy to co mamy! Mamy wszystkie przeciwności i życzliwe koleżanki głęboko w doopie! Od jutra przywracamy dobry humor na forum. Wszystkim nam tu od smutków i stresu tylko prolaktyna skacze, a mają nam skakać i buzować endorfiny
Bo jesteśmy wszystkie zajebiste babeczki
I każdej w końcu się uda i koniec!!!
Dziękuję, dobranoc
Tuliska, emidomi, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Jesteś normalna . Mowie.poraź kolejny. Tez tak reaguje jak.widzę ciężarna bądź któraś kradnie imię
Moja szwagierka ukradla imię ktore chcialam nadac dziwczynce gdyby okazalo sie ze bedziemy miec coreczke a wspominalam jej o tym. Bylam wściekła gdy się dowiedzialam a po paru tyg sama poronilam. Takze to chyba normalneAniołeczek [*] 29.06.2016