Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ;-*
Podczytuje i trzymam kciuki, Bella kochana daj sobie troszkę czasu a na pewno wszystko się ułoży
Ja wracam do gry , oczywiście nie mierze temperatury, nie robie testów i nie mam bladego pojęcia czy jajo wyjątkowo w tym miesiącu się pojawi. Ogólnie to ciesze se mężem bo w środę znowu wyjezdza:-)
Kim widziałam wykresy z wodnistym tuż przed @ a jednak były grochy, wiec obyś się zdziwiła
Buziaki dla wszystkich;-*
Parsleyek
Kim87, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny!!! Przywołuję Was do porządku! Choćby co się działo nie poddajemy się, nie smucimy się! Doceniamy to co mamy! Mamy wszystkie przeciwności i życzliwe koleżanki głęboko w doopie! Od jutra przywracamy dobry humor na forum. Wszystkim nam tu od smutków i stresu tylko prolaktyna skacze, a mają nam skakać i buzować endorfiny
Bo jesteśmy wszystkie zajebiste babeczki
I każdej w końcu się uda i koniec!!!
Dziękuję, dobranoc
Aniu, Ty to z pewnością jesteś wyjątkowa babka♡
♡
♡
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
cześć
Wczoraj takie doła złapałam, że wolałam tu się nie żalićdzisiaj chyba zapowiada się lepszy dzień
Belluś,
Tulę bardzo mocno
Czarnulka,
Nie zgadzam się na nic takiego! My wierzymy, że będzie wszystko dobrze! :*Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ewi28 wrote:A ja pierdole mam dola wyć mi się chce jak cholera bo zrobiłam test i jest biel najprawdziwsza biel wiec dupa blada jasna
co prawda może doła to nie mam, ale malutki smutek przez tą biel mnie ogarnął nie powiem. No cóż, walczymy dalej słonko, nic na to nie poradzisz, a takie dobijanie siebie jeszcze gorzej działa na psychike. Trzymaj sie i kiedyś na pewno nam się uda, wierzę w to!!!35 lat, 2 ciąża -
Pączek wrote:Buźka
Znikam
Bede was podglądać
❤️❤️❤️
Pączuś trzymaj się ciepło35 lat, 2 ciąża -
Ewi, Wisienka, Magnolia,
znam wasz smutek... :* tulę mocno
Pączuś!
Ciebie też przytulam bardzo mocno! :* wracaj do nas jak najszybciej, najlepiej już w pakiecie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 07:08
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzień dobry Kochane
Widzę że od rana humorki nadal nietęgiePączuś
Wisienka
Magnolia
Ewi
Tulę Was bardzo mocno!!! Chyba wszystkie groszki się na nas obraziły i ani jeden mały drań się nie pokazał. Może listopad im nie służy, ale grudzień na pewno będzie lepszy! Trzymam mocno kciuki
pola89 lubi tę wiadomość
-
Hej hej Kochane :*
Dziewczynki, przykro mi, ze kolejny raz sie nie udalozadnej z nas.. Ale Grudzien przed nami
Dziewczyny, jutro juz weekend a nawet juz dzis wieczoremodpoczniemy, pobalujemy, poserduszkujemy
a w poniedzialek znowu sie bedziemy martwic hihi
co Wy na to? Sprobujmy zarazac sie pozytywna energia w ten weekend, co Wy na to? Bo Anula ma racje.. Duzo smutow tu ostatnio..
Milego PIATKUAniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Buźka
Znikam
Bede was podglądać
❤️❤️❤️
Pączuś Mój
Będzie mi Cię tutaj brakowałoAle jesteśmy w kontakcie na fb. Wiesz musimy się znowu zmotywować do biegania :* Ja jeszcze myślę nad basenem.
Kochana tylko się nie zamartwiaj bardzoTrzeba wierzyć że będzie dobrze, że tak jest z jakiegoś powodu :*
Aj lof juuuu Bejbe -
Lubię_czekoladę wrote:Hej hej Kochane :*
Dziewczynki, przykro mi, ze kolejny raz sie nie udalozadnej z nas.. Ale Grudzien przed nami
Dziewczyny, jutro juz weekend a nawet juz dzis wieczoremodpoczniemy, pobalujemy, poserduszkujemy
a w poniedzialek znowu sie bedziemy martwic hihi
co Wy na to? Sprobujmy zarazac sie pozytywna energia w ten weekend, co Wy na to? Bo Anula ma racje.. Duzo smutow tu ostatnio..
Milego PIATKU
Czekoladka jest dobra na wszystkoZwłaszcza na smutki
W sobotę "Andrzejki" będziemy balowaćLubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka jest dobra na wszystko
Zwłaszcza na smutki
W sobotę "Andrzejki" będziemy balowaći wiecie co? To sa wbrew pozorom najnormalniejsi ludzie jakich znamy, ktorzy maja dziecko
kibicuja nam, nie irytuja, nie gadaja 24/7 o mlodym, wiec mozna siedziec
jak sie dowiedzieli, ze sie staramy to sie upili ze szczescia haha
ale nigdy nie dali do zrozumienia, ze dlugo czy cos tylko, ze super ekstra, bedziecie mieli dziecko
mega fajne podejscie
Takze mimo, ze wszystkie mamy znajomych do dupy to i pozytywni sie znajdapozytywnie dzis musi byc
Aniaaaaa, tona czekoladek dla CiebieAniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Czekoladko ja też mam takich znajomych
I nawet ich szkrab jest moim chrzesniakiem
Paczuszku, Krysiu mojabędę tęskniła ale relaksuj się kochana ♡ wracaj do nas szybko z jak najlepszymi wiesciami i pozytywną energią :* przutulam i czekam na wielki powrót :* :*
Całej reszcie mówię Dzień Dobryjesteśmy, wspieramy się babuszki
pola89, AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość