Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
doczytałam dalej... plemniki przy żołądku
Plemniki docierają do jamy otrzewnej i w niej przez następne kilka dni pływają. Najwytrwalsi zawodnicy niechcący mogą nawet dostać się do ściany żołądka. Jednak większość jest cwana i czeka w podbrzuszu aż nastąpi ten moment... aż jajnik zrobi wielki BUMKim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Wisnia kurde ej bo się do ciebie przejdę i nakopie w doopke. No juz uszy do góry ;*;*;*
Ja dzisiaj zapodaj taki zestaw na wieczór
[Img]http://www.aspirantsg.com/wp-content/uploads/2013/03/Häagen-Dazs-Salted-Caramel.jpg[/img]
Plus oczywiście
Boże co to za smaki??? AAAAAAAA!!!! Ja też chcę!!!! -
Kim87 wrote:Ja myslalam ze to jest obieg zamknięty a te lecą do samego zoladka. Hahaha
A która doczytała w takim razie ile te małe potwory mają kcal? Bo mi się może wydawać ze jestem na diecie, a te od drugiej strony atakująLubię_czekoladę, Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:A która doczytała w takim razie ile te małe potwory mają kcal? Bo mi się może wydawać ze jestem na diecie, a te od drugiej strony atakują
same zdrowe białko AniuAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:same zdrowe białko Aniu
Ja słyszałam, że wśród tej wesołej gromadki lubi być taki jeden, po którym się strasznie tyje, nawet przez 9 miesięcymysia09, nikola2877, Kim87 lubią tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:Ewi28 witaj w klubie, u mnie 31dc przy cyklach 28-30 dniowych i zrobiłam dzisiaj test 10mlU/ml i też jak u Ciebie biel aż razi po oczach...
co prawda może doła to nie mam, ale malutki smutek przez tą biel mnie ogarnął nie powiem. No cóż, walczymy dalej słonko, nic na to nie poradzisz, a takie dobijanie siebie jeszcze gorzej działa na psychike. Trzymaj sie i kiedyś na pewno nam się uda, wierzę w to!!!
mam na wieczó winko Mogen David i krakersy...powiem wam że jest mi źle...płakać mi się chce a nie chce w słuchawkę jęczeć męzu, napisałam mu tylko że nie tym razem
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Dziewczyny, co dla mężczyzny - selen, cynk, maca, wit c, d, e. Cos pominelam?
Ja biore Femibion 1, wit d. Co jeszcze?
Ja praktykuje od pewnego czasu kąpiele magnezowe z chlorkiem magnezu. Podobno idealne na rozluźnienie mięśni.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Hej dziewczynki:) Widzę ze różne tu macie humorki....hymn cudny! Ja tez juz tracę nadzieje...oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test w 28 dniu cyklu na od 5 cykl 31 dniowe (wczesniej 35-36,ale po norprolact mi sie troche skrocil:)) A wracając do testu to niestety ujemny:'( Robiłam Quixx o culosci25mlU/ml.Albo to za wczasu,albo nci z tego cyklu.W ogóle nie czuje żebym miała dostać miesiączkę,cycki mnie ie bolą....raczej bylo mi nie dobrze,jajniki bolały i trochę zmęczona byłam,na dodatek mam sluz jak plodny i czasem mleczny...ale pewnie te objawy to moja psychika. Wczoraj było mi bardzo smutno...ale przypomniałam sobie Wasze słowa dopóki @ nie ma jest nadzieja! Wiec nia żyje!Wykresu nie mam,bo chciałam sobie odpocząć od mierzenia w tym miesiącu..k kochane życzę Wam miłego weekendu!Jedźcie,pijcie...bawcie sie<3
-
Mysia, Ewi, Wisienka,
Głowy do góry! :*
Wisienka,
O której kończysz pracę? Co tak późno?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 19:09
mysia09 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ja juz piwkuje.. Lodowka pusta.. Mojego jeszcze nie ma.. A ja juz relax.. Wymyslam szybko kolacje z niczego
Moj wpadl na pomysl aby jechac na zakupy bo Black Friday ale nie ma mowy, ze sie rusze! No way! Czyli ogladam Kosci i jest blogo!
Dziewczyny, nie lamcie, sie proszebo jak Wy sie pozalamujecie to wszystkie bedziemy mialy dola!
Wisienko, jaka masz diagnoze? Przepraszam, nie pamietammysia09, AniaŁ123, Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:Jutro idę do gina po skierowanie na badania hormonalne myślicie ze dziwnie to będzie wyglądać jak pójdę z dzieckiem?