Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cherry_Blossom wrote:Wyniki po południu:)
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś 10dc i zaczynam z testami owu Pomimo tego, że w piątek monitoring Zobaczę sobie zależność tych testów ze stanem faktycznym
Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny Nie wiem czy jeszcze któraś z Was mnie pamięta ale spędziłam na tym wątku kilka ładnych miesięcy. I chciałam się pochwalić dziewczynom, z którymi się znamy. 23 zobaczyłam dwie kreski a dzisiaj beta 731 życzę Wam wszystkim powodzenia i zeby jak najszybciej się udało Pozdrawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 10:13
Lubię_czekoladę, pola89, Kim87, Evelin, Cherry_Blossom, smerfetkaaa, Tuliska, Parsleyek, Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Wisienka
Trzymam kciukiCherry_Blossom lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
zapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny Nie wiem czy jeszcze któraś z Was mnie pamięta ale spędziłam na tym wątku kilka ładnych miesięcy. I chciałam się pochwalić dziewczynom, z którymi się znamy. 23 zobaczyłam dwie kreski a dzisiaj beta 731 życzę Wam wszystkim powodzenia i zeby jak najszybciej się udało Pozdrawiam!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
zapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny Nie wiem czy jeszcze któraś z Was mnie pamięta ale spędziłam na tym wątku kilka ładnych miesięcy. I chciałam się pochwalić dziewczynom, z którymi się znamy. 23 zobaczyłam dwie kreski a dzisiaj beta 731 życzę Wam wszystkim powodzenia i zeby jak najszybciej się udało Pozdrawiam!
Gratulacje
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
zapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny Nie wiem czy jeszcze któraś z Was mnie pamięta ale spędziłam na tym wątku kilka ładnych miesięcy. I chciałam się pochwalić dziewczynom, z którymi się znamy. 23 zobaczyłam dwie kreski a dzisiaj beta 731 życzę Wam wszystkim powodzenia i zeby jak najszybciej się udało Pozdrawiam!
Ogromne gratulacje
To teraz opowiadaj jak to zrobiłaś -
-
Dziękuję Wam bardzo Nie mam pojęcia jak to zrobiłam. Poprzedni cykl mi nawalił, trwał tylko 17 dni (moje cykle to zawsze 30-31) a w tym? Dwa liche w płodnych, zero szans... A potem wizyta u endo i pytanie czy pani nie jest w ciąży? Mówię że niestety nie a on do mojego męża mrugnął i mówi "ja tam bym to sprawdził". No to sprawdziłam. We wtorek krecha cień, niezauważalna na zdjęciu ale ja ją widzę. W środę już bladzioch ale ładny, różowy. W sumie to tyle. Niestety nie mam recepty. Ale wiem jedno, że czasem ten najbardziej stracony na oko cykl, ten który wydaje się nie do uratowania, o którym myślimy no niechże się już skończy może dać nam wymarzone szczęście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 10:53
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
dobry wszystkim!!
ale dzisiaj mamy wietrznie... masakra
Tuliska trzymam mocno kciuki za zielony finał
Kimi jest jeszcze grudzień w tym roku, a widzę, że testujesz na początku
Wiśnia kciuki za betę!!
listopad powoli nam dogorywa, może nas jeszcze miło zaskoczy, a jakby co przed nami GRUDZIEŃ - Mikołajki, Boże Narodzenie i Sylwester... Ponoć dużo groszków powstaje w noc Sylwestrową
dobrego dniaKim87, smerfetkaaa, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki a ja mam pytanie jeszcze odnośnie plamien po @, plamiłam jeszcze w 3 dni po @ 1-2 razy dziennie ale to była żywa krew po tych 3 dniach już nie plamiłam, ale przy podcieraniu a zwłaszcza po,, większej sprawie" w toalecie zapewne bo jest w tedy większe parcie, na papierze zostaje już nie żywa krew ale krew wymieszana ze sluzem (prawdopodobnie zbliżają się już dni plodne)i wracając do tematu nie wiem czy powinnam się tym martwić, że to mogą być np polipy i czy powinnam iść do lekarza czy za bardzo panikuje...czy któraś z was miała takie plamienia z żywa krwią po @...? Nie chce jak głupia co chwile do lekarza, ale boję się że może znowu cykl będzie stracony....