Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
To.są chyba 5e które Flaming miał choć ręki sobie nie dam uciąć bo mam skleroze zamówiłam je po bulti wina wiec jak beda felerne to bedzie przypal;-P
bita_smietana lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Takowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dd9904bbb48.png
Ile sikaczy...Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:To.są chyba 5e które Flaming miał choć ręki sobie nie dam uciąć bo mam skleroze zamówiłam je po bulti wina wiec jak beda felerne to bedzie przypal;-P
Trzymam kciuki żeby Ci w ogóle nie były potrzebne!Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Trzymam kciuki żeby Ci w ogóle nie były potrzebne!
Dokładnie, czekamy na ogłoszenie w stylu " Sprzedam testy owu.. 49 szt., tanio! " hiihiParsleyek, emidomi, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Kochane jak mi zostaną i nie będą potrzebne to każdej z was wyślę kilka sztuk; *;*.
to szykuj kopertyLubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:To.są chyba 5e które Flaming miał choć ręki sobie nie dam uciąć bo mam skleroze zamówiłam je po bulti wina wiec jak beda felerne to bedzie przypal;-P
to najlepsze testy owulacyjne jakie istnieja! nie ma lepszych! a testowalam nawet te super drogie clear blue!!! wykrywaja owu a potem ciaze wczesniej niz ciazowe
Kimus ale zycze Tobie, zebys nie musiala ich wogole uzyc! :*
*clearblue nie polecam, sa drogie, bardzo drogie i bardzo latwo je "przemoczyc" - wtedy patyk za milion dolarow do wyrzuceniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 13:46
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:39,52 mlU/ml
Oczywiście zostań z nami od czasu do czasu;* byle bys juz tu nie wracała jak.ostatnio.
Nudnej ciąży bejbe ;*;*
-
bita_smietana wrote:to najlepsze testy owulacyjne jakie istnieja! nie ma lepszych! a testowalam nawet te super drogie clear blue!!! wykrywaja owu a potem ciaze wczesniej niz ciazowe
Kimus ale zycze Tobie, zebys nie musiala ich wogole uzyc! :*
*clearblue nie polecam, sa drogie, bardzo drogie i bardzo latwo je "przemoczyc" - wtedy patyk za milion dolarow do wyrzuceniabita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Tulis my love... jedziemy na jednym wózku. Moja psycha daje takiego czadu jak nigdy. Jutro termin @. Ostatnio przyszła dwa dni później woec oczekuje jej od jutra do czwartku potem Pani dziękujemy
Kim87, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
A i Wisnia zobacz jaki masz pojebany wykres i jaki ładny grochy z niego bedzie:D
I tu znow reguła ładny /ujowy wykres ma się nijak do zachodzenia. Tadam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 14:19
Lubię_czekoladę, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Wisienka gratulacje
Życzę dużo zdrowia i spokoju :-*Lubię_czekoladę, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ale będą jaja, Kim jak się okaże, że groszek a tu pisiont testów
Lubię_czekoladę, AniaŁ123, Dzezabella lubią tę wiadomość