Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Luccecita wrote:Cherry
gratuluję!
i popatrzcie jakie te testy głupie, do wczoraj miałaś negatyw, a na pewno wczoraj już beta była pozytywna, dzisiaj masz betę prawie 40, a tescior w sumie blady...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cherry_Blossom wrote:39,52 mlU/ml
Gratulacje
W końcu jakieś dobre wieści tu!!
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Super gratki i kochana fioletowa na stałe wita. Nie będziemy akceptować powrotnego biletu chyba ze przy kolejnym bobo;)
Oczywiście zostań z nami od czasu do czasu;* byle bys juz tu nie wracała jak.ostatnio.
Nudnej ciąży bejbe ;*;*
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Dokładnie te testy to też tak... niby na wykresie przerywana linia wyznaczyło owu na 17 dc ale ja jestem prawie pewna, że 18 dc była, więc byłabym 12 dpo. No z dnia na dzień mi te testy nagle kreski pokazały.
bita_smietana lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualny
-
Cherry_Blossom wrote:Dokładnie te testy to też tak... niby na wykresie przerywana linia wyznaczyło owu na 17 dc ale ja jestem prawie pewna, że 18 dc była, więc byłabym 12 dpo. No z dnia na dzień mi te testy nagle kreski pokazały.
Cudowny prezent na Święta
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Mega pokręcony a ile kobieta się przy nim nastresowala.
I ogólnie wielka deprecha była
a tutaj groszek
hihi
To co, Kim? Teraz Ty nas zaskoczysz? Kiedy testujesz? W czwartek? -
Luccecita wrote:U mnie przerwa w staraniach, musiałam usunąć chirurgicznie ósemkę, za tydzień idę wyrwać kolejną, także cykl w plecy, ale co zrobić, muszę zrobić porządek z tymi ósemkami...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:No pamiętam właśnie
I ogólnie wielka deprecha była
a tutaj groszek
hihi
To co, Kim? Teraz Ty nas zaskoczysz? Kiedy testujesz? W czwartek?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Jeżeli do czwartku do południa nic się nie zadzieje to jadę po testa. I będę testować w pt jak coś albo w sobotę. Zobaczę jeszcze na razie daje sobie na wstrzymanie bo w ostatnim cyklu miałam poz i dupa. Błąd testu . Dlatego bez podniecania się
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kim, a czemu nie mierzysz tempki?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Kim
ojej, a co się stało Twojemu mężowi?
ja w poprzednim cyklu tez miałam drugą kreskę-cień i doopaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Luccecita wrote:Kim ja mam fajny termometr z giętką końcówką o taki
http://www.salmor.pl/termometr-owulacyjny-kardioline-kl60,id171.htmlLubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat